Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χαμός στη ΔΕΘ από κόσμο - Γέμισαν τα περίπτερα! (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης της τελευταίας 10ετίας

Κοσμοσυρροή επικράτησε σήμερα στην 82η ΔΕΘ με τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να ανταποκρίνεται στην εξαιρετική φετινή προσπάθεια της διοίκησης της ΔΕΘ-HELEXPO.

Πρόκειται άλλωστε για τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης της τελευταίας 10ετίας με 1.500 εκθέτες ενώ οι επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν το φράγμα των 250.000.

Μία βόλτα σήμερα μέσα στους χώρους της έκθεσης αλλά και στα περίπτερα επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία ενός εμβληματικού θεσμού για την πόλη αφήνοντας μια και καλή στο παρελθόν τις απαξιωμένες εκθέσεις με κύριους εκθέτες το δημόσιο.

Σε αυτό άλλωστε μεγάλο ρόλο έπαιξε το στρατηγικό "άνοιγμα" της ΔΕΘ-HELEXPO τα τελευταία χρόνια στις ιδιωτικές επιχειρήσεις τόσο τις μεγάλες όσο και τις μικρές οι οποίες παρατάσσονται με προσφορές στα "σοκάκια" της ΔΕΘ προκαλώντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών αλλά και "αρπάζοντας " την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πωλήσεις και να διευρύνουν το πελατολόγιο τους.

Τα περίπτερα που ξεχωρίζουν και τραβούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών στην φετινή 82η ΔΕΘ είναι σίγουρα το μουσείο φραπέ με το roof beach bar, το περίπτερο του Regency Casino με παιχνίδια που δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να κερδίσουν δώρα, το περίπτερο που φιλοξενεί την τιμώμενη χώρα της Κίνας και τις επιχειρήσεις αυτής, το περίπτερο της εταιρείας "Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας" και τέλος το βαγόνι του Μετρό Θεσσαλονίκης που φιλοξενείται στον εξωτερικό χώρο κοντά στην βόρεια είσοδο της έκθεσης (από Εγνατία) και το οποίο αποτελεί ένα από τα πραγματικά βαγόνια που θα κυκλοφορήσουν στις ράγες του Μετρό Θεσσαλονίκης!

Δείτε τις φωτογραφίες του Typosthes.gr από την σημερινή κοσμοπλημμύρα στην 82η ΔΕΘ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ