Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Μπουτάρη-Θεοδωράκη με εκατέρωθεν κοπλιμέντα

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον επικεφαλής του Ποταμιού

Συνάντηση με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη, είχε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη για την 82η ΔΕΘ.

Μετά από τη συνάντηση, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι «θα δώσουμε μεγάλη μάχη για να ενώσουμε την παράταξη και όχι να τη διχάσουμε. Παλεύουμε, πολεμάμε, ενώνουμε και τελικά νομίζω ότι νικάμε. Νικάμε προς όφελος της χώρας. Αντίπαλος μας είναι τα πολλά και άλυτα προβλήματα».

Ο κ. Θεοδωράκης ξεκίνησε τη διήμερη επίσκεψη του στην πόλη από το δημαρχείο και χαρακτήρισε «σύμμαχο» τον Γιάννη Μπουτάρη. «Είναι σύμμαχος μας και από τους ανθρώπους που μ' έσπρωξαν σ' αυτή την υποψηφιότητα» ανέφερε.

Από την πλευρά του ο κ. Μπουτάρης είπε για τον Σταύρο Θεοδωράκη πως «είναι ευχαρίστηση μου το γεγονός ότι ένας άνθρωπος που δεν είχε σχέση με την πολιτική, εμφανίστηκε, πάλεψε και τώρα διεκδικεί την αρχηγία του κεντρώου χώρου».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρόσθεσε πως «ο κ. Θεοδωράκης πιστεύει ότι η οποιαδήποτε αναγέννηση του κράτους θα προκύψει από την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εάν γίνει αρχηγός του νέου κόμματος θα δώσει έμφαση στην αυτοδιοίκηση και του το εύχομαι».

Η συνάντηση νωρίτερα, στο γραφείο του δημάρχου, έγινε σε καλό κλίμα με τους δυο άνδρες να αστειεύονται για το ποιος φοράει περισσότερα βραχιολάκια στο χέρι. Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα και οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους