Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το νέο «στέκι» για το καλύτερο Burger στην πόλη! (ΦΩΤΟ)

Ανοίγει πύλες το δεύτερο κατάστημα Brothers In Law στη Θεσσαλονίκη

My mind says gym... but my heart says burgers!

Δεν γίνεται να είσαι λάτρης των burgers, να είσαι κάτοικος ή επισκέπτης στη Θεσσαλονίκη… και να μην το έχεις επισκεφθεί! Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πύλες του, το Brothers In Law έφερε την γευστική«επανάσταση» του καλού Street Food στην πόλη και γρήγορα έγινε το απόλυτο στέκι για όσους γνωρίζουν από καλό «αμερικάνικο» μπέργκερ.

Σημείο αναφοράς στο γαστρονομικό «boom» της Θεσσαλονίκης, η γωνία της Παύλου Μελά μας ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη με τις γεύσεις και τον προσεγμένο διάκοσμο. Αυτά, οι Θεσσαλονικείς τα γνωρίζουμε ήδη. Το πραγματικό νέο είναι άλλο. Τα χειροποίητα και ζουμερά μπιφτέκια του πιο γνωστού μπεργκεράδικου της πόλης θα τα γευόμαστε πλέον και σε 2ο κατάστημα στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης! Το νέο στέκι του μπέργκερ βρίσκεται στην οδό Κομνηνών 3 και το Typosthes.gr σας δίνει μία πρώτη εικόνα από το νέο κατάστημα.

Δείτε φωτογραφίες του νέου καταστήματος (Κομνηνών 3):

Το νέο μαγαζί αποτελεί το τέταρτο κατάστημα της αγαπημένης αλυσίδας στη Βόρεια Ελλάδα (δύο στη Θεσσαλονίκη, ένα στη Λάρισα και ένα στα Ιωάννινα) και έρχεται για συμπληρώσει την μεγάλη ομάδα των Brothers In Law προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας και την ευκαιρία σε νέους, ως επί το πλείστον, ανθρώπους να εκπαιδευτούν και να εργαστούν σε ένα δημιουργικό περιβάλλον με την ομάδα να μετρά πλέον περί τα 100 μέλη!

Όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες «Η αγάπη για το καλό φαγητό, η δημιουργικότητα στους συνδυασμούς υλικών και γεύσεων και η επιμονή στην ποιότητα είναι το πάζλ που συνθέτουν τη φιλοσοφία των Brothers In Law». Σκοπός και στόχος των δημιουργών ενός από τα πιο πετυχημένα concept των τελευταίων ετών στην εστίαση της Βορείου Ελλάδος είναι η απενoχοποίηση του street food καλώντας τον κόσμο να γνωρίσει και να αγαπήσει το ποιοτικό «φαγητό του δρόμου». 

Και η δεύτερη έκπληξη! Από αυτό τον Οκτώβριο οι λάτρεις των Brothers In Law θα μπορούν να απολαύσουν το κορυφαίο μπέργκερ της πόλης και στο σπίτι τους, καθώς έπειτα από συνεχή «απαίτηση» του κοινού, η υπηρεσία delivery έρχεται και στη Θεσσαλονίκη!

Stay tuned…

INFO

Μάθετε πρώτοι τα νέα των Brothers In Law στα social media:

Facebook: Brothers In Law

Instagram: brothersinlaw

Καταστήματα

Θεσσαλονίκη

  • 1) Παύλου Μελά 30 | Tηλ: +30 2310 27 07
  • 2) Κομνηνών 3 | Τηλ: +30 23160 22222 (ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ)

Λάρισα

Ιωάννινα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ