Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συμπληρώθηκαν οι θέσεις για τις ξεναγήσεις στη συνοικία των εξοχών

Υπήρξε πάρα πολύ μεγάλη ανταπόκριση για συμμετοχή ...

Σχετικά με τις δώδεκα (12) Δωρεάν Ξεναγήσεις Δημοτών που έχει οργανώσει η Ε΄ Δημοτική Κοινότητα στις Β1 και Β2, όπως έχει ανακοινωθεί, υπάρχει η δυνατότητα να συμμετάσχουν (35) τριανταπέντε μόνο άτομα ανά ξενάγηση, που αυτό σημαίνει ότι συνολικά θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν  (420) τετρακόσιοι είκοσι Δημότες.

Από την Ε’ Δημοτική Κοινότητα ενημερώνουν ότι επειδή υπήρξε πολύ μεγάλη ανταπόκριση για συμμετοχή στις ξεναγήσεις και οι αιτήσεις πάρα πολλές, έχουν ήδη συμπληρωθεί και οι δώδεκα ημέρες των προγραμματισμένων ξεναγήσεων,  με απόλυτη σειρά προτεραιότητας και βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης.

«Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εφικτό να ικανοποιηθούν όλοι οι αιτούντες για συμμετοχή στις ξεναγήσεις. Τα άτομα που θα συμμετάσχουν θα ενημερώνονται από την υπηρεσία.

Η Ε΄ Δημοτική Κοινότητα,  για το έτος 2018, θα προσπαθήσει να οργανώσει εκ νέου Δωρεάν Ξεναγήσεις, αυξάνοντας και τον αριθμό των ξεναγήσεων, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχουν περισσότεροι Δημότες», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ