Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για ναρκωτικά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Χειροπέδες σε 46χρονο στο «Μακεδονία»

Χειροπέδες σε 46χρονο άνδρα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για ναρκωτικά.

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ: «Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (22-09-2017), 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετά από άφιξη πτήσης, κατελήφθη να κατέχει εντός μεταλλικού δοχείου τύπου μπρελόκ, ποσότητα κάνναβης μικτού βάρους (13,35) γραμμαρίων και συσκευασία ζαχαρωτών εμποτισμένα πιθανώς με τετραϋδροκανναβινόλη (THC) μικτού βάρους (32,28) γραμμαρίων».

Συλλήψεις για κλοπές στο κέντρο

Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (22-09-2017) στο κέντρο της πόλης, 34χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατελήφθη να εξέρχεται από διαμέρισμα, το οποίο είχε διαρρήξει, αφαιρώντας από το εσωτερικό του διάφορα αντικείμενα.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, κατά τους μήνες Ιούλιο και Σεπτέμβριο του 2017, διέρρηξε τρία ακόμη (3) διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.100) ευρώ, κοσμήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανεβαίνει συνεχώς η βενζίνη – Μια ανάσα από τα 2 ευρώ το λίτρο η μέση τιμή (VIDEO)
«Το 60% είναι φόρος. Είμαστε η 3η πιο ακριβή χώρα στην αμόλυβδη στην Ευρώπη», είπε η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής
Ανεβαίνει συνεχώς η βενζίνη – Μια ανάσα από τα 2 ευρώ το λίτρο η μέση τιμή (VIDEO)