Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει πύλες το γυμναστήριο στην… υπόγεια διάβαση! (ΦΩΤΟ)

Δημοτικό γυμναστήριο του δήμου Παύλου Μελά

Ο Δήμος Παύλου Μελά, η Διεύθυνση Υποστήριξης & Ανάπτυξης της Καθημερινότητας των Κοινωνικών Ομάδων και το Τμήμα Αθλητισμού – Πολιτισμού, ανακοινώνουν ότι τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 ξεκινά η λειτουργία του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ στην Οδό Λαγκαδά και Καλαβρύτων στη Σταυρούπολη, για τη νέα περίοδο 2017 - 2018.

Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσει η Αίθουσα των Βαρών με τη δυνατότητα εγγραφών σε άτομα άνω των 18 ετών και σε εφήβους 15 – 18 ετών με Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα. Υποχρεωτική είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού υγείας κατά την εγγραφή.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2313 302960 και 2310 643635

•Τμήμα Αθλητισμού, Λαγκαδά 221, Κέντρο Πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ, 3ος όροφος

•Γυμναστήριο Υπόγειας Διάβασης, Λαγκαδά με Καλαβρύτων

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Ιωσήφ (Άκη) Αράπογλου, μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου 2017 θα ξεκινήσουν τα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ στην Υπόγεια Διάβαση και σε άλλους αθλητικούς χώρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, προσφέροντας τη δυνατότητα στους πολίτες, ανήλικους, ενήλικες, αθλούμενους της Γ΄ ηλικίας, Α.με.Α., αλλά και για τις ειδικές κατηγορίες, να γυμναστούν σε περισσότερα από 20 διαφορετικά Προγράμματα Άθλησης, με ελκυστική οικονομική πολιτική, εκπτώσεις για τις ειδικές κατηγορίες, δωρεάν συμμετοχή για τη Γ΄ ηλικία, τα ΑμεΑ, τα προστατευόμενα μέλη και τις κατηγορίες ασθενών με ποσοστό αναπηρίας 67% και πάνω.

Οι αθλούμενοι καλούνται να μάθουν τις βασικές δεξιότητες και να εκπαιδευτούν στο άθλημα που θα επιλέξουν, τους χορούς ή τη Μουσικοκινητική Αγωγή, να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και με τη θεραπευτική γυμναστική να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των ασθενών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ