Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κλείνει μετά από 7 χρόνια γνωστό μπαρ της Θεσσαλονίκης

Το Cocktail Bar είχε αποκτήσει φανατικούς φίλους

Κλείνει μετά από 7 χρόνια παρουσίας στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης το γνωστό μπαρ ονόματι «Cocktail Bar», το οποίο είχε προλάβει να αποκτήσει φανατικούς φίλους κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του, «ανοίγοντας» παράλληλα την βεντάλια των μπαρ πέρα από την Δωδεκανήσου και δίνοντας ζωή στην στοά της Πολυτεχνείου.

Αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο, το Cocktail Bar διοργανώνει ένα διήμερο πάρτυ αποχαιρετισμού με όλη τη Θεσσαλονίκη να είναι καλεσμένη. Όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες: «Και κάπου εδώ το ταξίδι ολοκληρώνεται και φτάνει προς το τέλος του. Το Cocktail Bar, ο χώρος εκείνος στην άκρη της πόλης, που άφησε όλα αυτά τα χρόνια την δική του πνοή, τον δικό του αέρα και έδωσε στις νύχτες μας μια διαφορετική οπτική, μια διαφορετική αίσθηση.

7 χρόνια Cocktail Bar, 7 χρόνια γεύσεις, 7 χρόνια μουσική, διασκέδαση, lives, events, καλλιτέχνες, δρώμενα...

Εμεις δεν έχουμε παρα να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για την μεγάλη παρέα που στήσαμε όλα αυτά τα χρόνια!!! Ένας μεγάλος κύκλος που ολοκληρώνεται εδώ, ένα cocktail bar με τους δικούς του ανθρώπους και τις δικές του στιγμές!!!

Με αγάπη

Ντίνα - Χρήστος - Βασίλης - Βαγγέλης - Χρήστος και τα υπόλοιπα παιδιά που βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια.

Παρασκευή 29 Σεπτεμβριου,

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00 παρέα με τους Petro Anatoli Shimone Paveza, Le Chef Dimitris Angelis, Didis Dimitrios Paralikidis, Chris Ex, C. Senior Costis Caratzias, Phon, Leonidas Dedeoglou, Angelidou Elena και 4est.

Έλα!

INFO 

Παρασκευή (29/7) - Σάββατο (30/9) 

21.00 

Cocktail Bar (Πολυτεχνείου 17Α)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ