Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Στο «φως» και 2η φωτογραφία με τα τείχη! (ΦΩΤΟ)

Λίγες μόνο μέρες μετά την πρώτη φωτογραφία

Λίγες μόνο ημέρες μετά τη δημοσίευση φωτογραφίας της Θεσσαλονίκης με ανέπαφα τα παραθαλάσσια τείχη, έρχεται στο φως και δεύτερη φωτογραφία που απεικονίζει μάλιστα τον Λευκό Πύργο στο βάθος.

Η πρώτη φωτογραφία που προκάλεσε αίσθηση θα φιλοξενηθεί σε έκθεση που διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, ενώ τόσο η ίδια η πρώτη φωτογραφία, όσο και η δεύτερη θα ερευνηθεί ακόμη πιο αναλυτικά ώστε να διαλευκανθεί πέραν πάσης υποψίας αν πρόκειται όντως για τη Θεσσαλονίκη.

Η ανάρτηση έγινε στην ομάδα του Facebook «Παλιές Φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης» από τον χρήστη Minas Drestiliaris.

Στην ανάρτηση αναφέρει: «Τελικά ότι δεν είδαμε για χρόνια ολόκληρα τα βλέπουμε μέσα σε λίγες ημέρες !! Μια φωτογραφία των τειχών της Θεσσαλονίκης, με τον Λευκό Πύργο στο βάθος, απο την αντίθετη πλευρά που τραβήχθηκε η φωτογραφία που γνωστοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες.

Η φωτογραφία είναι απο το χρονολόγιο του φίλου Alexandros Giannios και του την έστειλε ο φίλος του Bill Plaster (https://www.facebook.com/bill.plaster.12). Από εκεί και πέρα είναι άγνωστο προς το παρόν, το που ανήκει και αν έχει πνευματικά δικαιώματα. Φυσικά η ανάρτηση της γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την προαγωγή της γνώσης εκείνης της περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές
Η αμαξοστοιχία IC54 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) παραμένει σταθμευμένη στον Σ.Σ Λειβαδιάς, λόγω πυρκαγιάς πλησίον των γραμμών
Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές