Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τίτλοι τέλους απόψε για γνωστό μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Με μία όμορφη βραδιά αποχαιρετά το κοινό του

Τίτλοι τέλους πέφτουν απόψε το βράδυ Σαββάτου (30/9) για γνωστό μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για το «Cocktail Bar» που έγραψε τη δική του ιστορία τα τελευταία 7 χρόνια στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Απόψε ολοκληρώνεται το πάρτυ αποχαιρετισμού με μία όμορφη βραδιά με μουσικές και φυσικά… κοκτέιλ! Όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες: «Και κάπου εδώ το ταξίδι ολοκληρώνεται και φτάνει προς το τέλος του. Το Cocktail Bar, ο χώρος εκείνος στην άκρη της πόλης, που άφησε όλα αυτά τα χρόνια την δική του πνοή, τον δικό του αέρα και έδωσε στις νύχτες μας μια διαφορετική οπτική, μια διαφορετική αίσθηση.

7 χρόνια Cocktail Bar, 7 χρόνια γεύσεις, 7 χρόνια μουσική, διασκέδαση, lives, events, καλλιτέχνες, δρώμενα...

Εμεις δεν έχουμε παρα να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για την μεγάλη παρέα που στήσαμε όλα αυτά τα χρόνια!!! Ένας μεγάλος κύκλος που ολοκληρώνεται εδώ, ένα cocktail bar με τους δικούς του ανθρώπους και τις δικές του στιγμές!!!

Με αγάπη

Ντίνα - Χρήστος - Βασίλης - Βαγγέλης - Χρήστος και τα υπόλοιπα παιδιά που βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00 παρέα με τους Petro Anatoli Shimone Paveza, Le Chef Dimitris Angelis, Didis Dimitrios Paralikidis, Chris Ex, C. Senior Costis Caratzias, Phon, Leonidas Dedeoglou, Angelidou Elena και 4est.

INFO

Σάββατο (30/9)

21.00

Cocktail Bar (Πολυτεχνείου 17Α)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ