Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Δείτε το αυτοκίνητο που… «επιπλέει» στο Θερμαϊκό! (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Ακόμη βρίσκεται μέσα στο Θερμαϊκό στην «καρδιά» της πόλης

Σώος και αβλαβής βγήκε από το Θερμαϊκό ο 23χρονος οδηγός που «βούτηξε» στα νερά του κόλπου της Θεσσαλονίκης με το ΙΧ αυτοκίνητό του (δείτε ΕΔΩ).

Ωστόσο, η συλλογή του αυτοκινήτου δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη και έτσι το ΙΧ βρίσκεται ακόμη βυθισμένο στα νερά του Θερμαϊκού.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το Typosthes.gr.

Για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση και το Λιμενικό αναφέροντας: «Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Θεσσαλονίκης, πλησίον Λευκού Πύργου.

Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και δύτες της ΕΜΑΚ.

Ο 23χρονος οδηγός του οχήματος και μοναδικός επιβαίνων, εξήλθε του οχήματος με ιδίες δυνάμεις και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ” για ιατρική περίθαλψη, ενώ από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα πρόκειται να ανελκυστεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη».

Γ.Κ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

aegean
Οι κορυφαίοι προορισμοί για το Πάσχα - Πληρότητα 90% στις πτήσεις AEGEAN από Θεσσαλονίκη
Η μαζική έξοδος των επιβατών από τις δυο μεγαλύτερες βάσεις της AEGEAN σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ξεκινά ήδη από το Σαββατοκύριακο
Οι κορυφαίοι προορισμοί για το Πάσχα - Πληρότητα 90% στις πτήσεις AEGEAN από Θεσσαλονίκη