Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Τύπος Θεσσαλονίκης»: Πώς να ζεις περισσότερο και καλύτερα!

Η εφημερίδα της πόλης είναι… γεμάτη υγεία!

Απλές συμβουλές υγείας, μυστικά μακροζωίας που βρίσκονται στην κουζίνα σου, διατροφικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθείς και οι σπουδαιότερες ιατρικές ανακαλύψεις ανά τον κόσμο, βρίσκονται όλα στα περίπτερα της Θεσσαλονίκης με την ημερήσια εφημερίδα «Τύπος Θεσσαλονίκης»! Ο «Τ.Θ.» με 23 χρόνια ιστορίας και ανελλιπούς παρουσίας, σου προσφέρει τα νέα της Θεσσαλονίκης που αξίζει να διαβάσεις και όλα τις τρέχουσες συναρπαστικές εξελίξεις στον τομέα της Υγείας μόλις με 0,50 λεπτά.

Τι θα βρεις στις σελίδες της εφημερίδας «Τύπος Θεσσαλονίκης»;

Ο «Τύπος Θεσσαλονίκης» έχει πρωτοπορήσει στα Έντυπα ΜΜΕ της χώρας, φέρνοντας τα θέματα της Υγείας σε πρώτο πλάνο. Καθημερινά θα διαβάσετε στις σελίδες μας συμβουλές για υγιεινή διατροφή και ζωή, αλλά θα αποκτήσετε και μία παγκόσμια εποπτεία σε καινοτόμες έρευνες και νέες ανακαλύψεις που έρχονται να αλλάξουν για πάντα τον τρόπο ζωής μας.

Δεν σταματούμε εκεί! Σας προσφέρουμε την πιο πλήρη πολιτιστική ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στην πόλη. Από το Μέγαρο Μουσικής και το ΚΘΒΕ μέχρι τα Φεστιβάλ, τα event, τα μικρά θέατρα και τις μεγάλες ταινίες όλα φιλοξενούνται και προβάλλονται στις σελίδες της εφημερίδας. Οι εκδηλώσεις, οι άνθρωποι από πίσω τους και ό,τι νέο και φρέσκο έρχεται να κατακτήσει τους Θεσσαλονικείς.

Μην ξεχάσετε! Καθημερινά στη σελίδα 2 θα βρείτε μία «όαση» γνώσης και… ευθυμίας. Θα διαβάσετε αποφθέγματα διάσημων γυναικών και ανδρών που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην παγκόσμια ιστορία, αλλά και δύο πρωτότυπα ανέκδοτα που θα… μεταφέρετε το βράδυ στην παρέα σας!

Και φυσικά όλα τα τοπικά νέα γιατί ο «Τ.Θ.» γράφεται από (και… για) Θεσσαλονικείς! Κάθε μέρα στα περίπτερα της Θεσσαλονίκης με 0,50 λεπτά!

Διαβάστε ένα δείγμα της δουλειάς μας από προηγούμενες εκδόσεις του «Τ.Θ.».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μαζεύονται τα αντικείμενα από το σημείο της δολοφονίας του Άλκη
Αίτημα από τη δομή «Εις το Όνομα του Άλκη» προς το δήμο Θεσσαλονίκης, για δημιουργία μνημειακού χώρου στο σημείο
Θεσσαλονίκη: Μαζεύονται τα αντικείμενα από το σημείο της δολοφονίας του Άλκη