Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ποιες θέσεις εργασίας τρέχουν σε δήμους της Θεσσαλονίκης

Σε δύο δήμους της Θεσσαλονίκης

Θέσεις εργασίας τρέχουν σε δήμους της Θεσσαλονίκης. Πιο αναλυτικά, έχουν ανοίξει αιτήσεις για 30 προσλήψεις στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη και 4 στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Δείτε αναλυτικά.

Τριάντα προσλήψεις στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ –ΧΟΡΤΙΑΤΗ ανακοινώνει ότι θα προσλάβει για τη λειτουργία των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους στην επικράτεια του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη κατά τη περίοδο 2017-2018, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οχτώ (08) μήνες, συνολικό αριθμό τριάντα (30) ατόμων, γυμναστών πτυχιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων και ειδικότητες,

•Είκοσι πέντε (25) γυμναστές - στριες με γνώση και προϋπηρεσία σε προγράμματα της Γ.Γ.Α που να γνωρίζουν υποχρεωτικά ορθοσωμική, βάρη, aerobic, pilates, yoga (Ashtanga, Kriga, Hatha, Kundalini), aerial yoga, μυϊκή ενδυνάμωση, zumba, aqua aerobic, Fight, Functional, Tabata,T-R-X (και όχι μεμονωμένα κάποιο από αυτά).

•Ένας (01) γυμναστής - στρια με ειδικότητα τένις,

•Ένας (01) γυμναστής – στρια  με ειδικότητα Tae Kwon Do,

•Ένας (01) γυμναστής-στρια με ειδικότητα πινγκ-πονγκ,

•Ένας (01) γυμναστής –στρια  με ειδικότητα κλασικό αθλητισμό,

•Ένας (01) γυμναστή-τρια με ειδικότητα ειδική Αγωγή

Τα προγράμματα θα λειτουργήσουν την περίοδο Ιανουάριος 2018 – Αύγουστος 2018.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Τέσσερις στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης απευθύνει την υπ΄αριθμ. 89916/6-10-2017 ΣΜΕ 6/2017 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, με τρεις -3- ΠΕ Παιδίατρους και έναν -1- ΠΕ Παιδοψυχολόγο , για την υλοποίηση του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν α) είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή στο Τμήμα Γενικού Πρωτοκόλλου και Διοικητικής Υποστήριξης της Δ/νσης Διαφάνειας & Εξυπηρέτησης Δημοτών του Δήμου μας (γραφείο 102α, 1ος όροφος, Βασ. Γεωργίου Α’1, Θεσσαλονίκη), β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, από 09-10-2017 μέχρι και 13-10-2017 στην ακόλουθη διεύθυνση: Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Τ.Κ. 546 40, Θεσσαλονίκη, Δ/νση Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, Τμήμα Μητρώων & Διαδικασιών Προσωπικού, υπόψη κας Βλαχιώτη Βασιλικής. Σημειώνεται ότι το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2313-317139, 2313-317128, 2313-317666, 2313-317137.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπίλλιας: Εντός του έτους το Διάταγμα για ανάπλαση παραλιακού μετώπου Θεσσαλονίκης
Τι είπε ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της ΠΚΜ, απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία»
Μπίλλιας: Εντός του έτους το Διάταγμα για ανάπλαση παραλιακού μετώπου Θεσσαλονίκης