Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Λουκέτο» σε ΚΕΠ μετά από βίαιο επεισόδιο

Αυτή είναι η απόφαση των εργαζομένων

«Λουκέτο» σε ΚΕΠ αποφάσισαν να βάλουν εργαζόμενοι μετά από βίαιο επεισόδιο σε βάρος συναδέρφου τους. Πρόκειται για το ΚΕΠ στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, με τους εργαζόμενους να καταγγέλλουν πως τα βίαια επεισόδια είναι «καθημερινό φαινόμενο» ενώ κάνουν λόγο για κακές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Δήμο Θεσσαλονίκης «Το  Δ.Σ.  του Σ.Ε.Δ.Θ. μετά το ακραίο περιστατικό βίαιης σωματικής επίθεσης πολίτη εις βάρος συναδέλφου μας, στο Κ.Ε.Π. Σιδηροδρομικού Σταθμού, που συνέβηκε  την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 (φαινόμενο καθημερινό στην συγκεκριμένη Υπηρεσία) και έχοντας την εικόνα του χώρου, ότι δεν πληρεί τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

να παραμείνει κλειστή η Υπηρεσία του ΚΕΠ Σιδηροδρομικού Σταθμού,  μέχρι να λυθεί το πρόβλημα της μετεγκατάστασης της συγκεκριμένης Υπηρεσίας των Κ.Ε.Π., από τη Διοίκηση του Δήμου, σε  κατάλληλο  χώρο, όπου θα διασφαλίζεται στο ακέραιο η υγιεινή και η σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων εργαζομένων σε αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ