Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μπουτάρης: Να αλλάξει το ωράριο των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη

Τι πρότεινε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Ο Γιάννης Μπουτάρης έθεσε εκ νέου το ζήτημα του ωραρίου των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχολιάζοντας το άνοιγμα των καταστήματα τις Κυριακές είπε τα εξής: «είμαστε κάθετα αντίθετοι στο να αποφασίζει το κράτος πότε και ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά. Πού ξέρει το όποιο στέλεχος της κυβέρνησης πού πέφτει η Τσιμισκή, πού πέφτει η Μητροπόλεως;».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε «Πέρα από αυτό, όμως, κάτι πρέπει να γίνει με το ωράριο των καταστημάτων. Είναι πραγματικά εξοντωτικό για τους εργαζόμενους, για τις μάναδες που έχουν μικρά παιδιά και για τους ίδιους τους καταστηματάρχες. Πρέπει επιτέλους να εξευρωπαϊστούμε. Να γίνει ένα ωράριο συνεχές που θα ξεκινάει 9-10 το πρωί και τα καταστήματα θα κλείνουν στις 17.00 – 18.00 το απόγευμα. Η υπάρχουσα κατάσταση επιβαρύνει και το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης».

Ο κ. Μπουτάρης, μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε είπε «μακάρι να ΄ξερα ποιος ορίζει το ωράριο. Θα το ψάξουμε όμως και το ζήτημα θα συζητηθεί και στην δημοτική ομάδα».

Τ.Θ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχή του αστυνομικού για ανθρωποκτονία από αμέλεια ζήτησε ο Εισαγγελέας
Η απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί αύριο το πρωί - Τι είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του
Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχή του αστυνομικού για ανθρωποκτονία από αμέλεια ζήτησε ο Εισαγγελέας