Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έκθεση γαλλικών πανεπιστημίων στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Ενημέρωση για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές...

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017- από τις 10:30 έως τις 17:30 μ.μ. - Έκθεση Γαλλικών Πανεπιστημίων με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις δυνατότητες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών στη Γαλλία.

 Όλοι οι νέοι που προβληματίζονται για το μέλλον τους θα μπορούν να πληροφορηθούν για την επιλογή του κατάλληλου κλάδου σπουδών και τη διαδικασία εισαγωγής σε γαλλικό ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο αναλυτικός κατάλογος των Ιδρυμάτων που συμμετέχουν στην Έκθεση είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου:http://www.ift.gr/el/component/k2/item/590-ekthesi_gall_panep2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά θα φιλοξενηθεί στην έκθεση το Πανεπιστήμιο « Sciences Po » , την Ανώτατη Παιδαγωγική Σχολή του Μπορντώ (ESPE Aquitaine) και δύο μεγάλα πανεπιστήμια Λυόν 1 και Λυόν 2, τα οποία προσφέρουν μεγάλη γκάμα σχολών και τμημάτων καθώς και γνωστές σχολές μηχανικών (INSA-Rouen, CESI).

Στον χώρο της Έκθεσης το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί για την Φοιτητική Κοινωνική Ασφάλιση και την στέγαση στη Γαλλία.  

Στην Έκθεση  συμμετέχει επίσης το Πανεπιστημιακό Γραφείο Γαλλοφωνίας  (AUF)-παράρτημα Σόφιας.

Η Έκθεση, με ελεύθερη είσοδο, απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, υπεύθυνους ΣΕΠ και ΚΕΣΥΠ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ