Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΤΩΡΑ: Θλιβερά επεισόδια έξω από θέατρο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Ξύλο και παράσταση υπό πολιορκία

Θλιβερά επεισόδια λαμβάνουν χώρα αυτή την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον, όπου εδώ και λίγες μέρες έχει ανέβει η θεατρική παράσταση «Η ώρα του διαβόλου».

Εδώ και περίπου μισή ώρα έχει συγκεντρωθεί έξω από το θέατρο ομάδα ατόμων που έχει προαναγγείλει πως θα επιχειρήσει να σταματήσει την παράσταση, η οποία κανονικά ξεκινάει στις 21.30, αλλά αυτή την ώρα η όλη περιοχή βρίσκεται «υπό πολιορκία». Εκεί βρίσκεται η ΕΛΑΣ για να εμποδίσει τους εθνικιστές διαδηλωτές, ενώ έχουν σημειωθεί επεισόδια στην προσπάθειά τους να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ. 

Μέσα στους διαμαρτυρόμενος και ο «πατήρ Κλεομένης» που έχει γίνει πλέον γνωστός στη Θεσσαλονίκη. Αυτός συνομίλησε και με τον παραγωγό του θεάτρου, ο οποίος και του τόνισε ξεκάθαρα πως «το θέατρο στηρίζει την παράσταση».

Σε δηλώσεις τους στο Typosthes.gr, η διοίκηση του Θεάτρου αναφέρει πως στηρίζει τόσο την παράσταση, όσο και τους συντελεστές αυτής, αλλά και τους εργαζόμενους του θεάτρου. 

Υπενθυμίζεται πως «Η ώρα του διαβόλου» είναι έργο του Φερνάντο Πεσσόα, είχε ανέβει και προ δύο ετών στη Θεσσαλονίκη και πρωταγωνιστές είναι ο Γιώργος Χρανιώτης και η Ευγενία Σαμαρά, με σκηνοθέτη τον Γρηγόρη Αποστολόπουλο. Ολοι οι συντελεστές βρίσκονται αυτή την ώρα στο θέατρο και πρόθεσή τους είναι ανεβάσουν κανονικά την παράσταση.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά
Η δημοτική αρχή πρόσφερε στους παρευρισκόμενους παραδοσιακή φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα και κρασί, ενώ επίσης, μοιράστηκαν εκατοντάδες...
Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά