Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα συγκέντρωση σήμερα έξω από θέατρο στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί να γίνουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Γεμάτη είναι και σήμερα η «ατζέντα» των κινητοποιήσεων που έχει προγραμματιστεί να γίνουν στη Θεσσαλονίκη. Συνολικά θα γίνουν τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα, παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στο κτήριο της Πρυτανείας, στο Αριστοτέλειο Πανεπισήμιο Θεσσαλονίκης, έχουν προγραμματίσει φοιτητές για την κατάσταση στις φοιτητικές εστίες.

Στις 11:00 το πρωί, μέλη της Επιτροπής Αγώνα σε αλυσσίδα καταστημάτων εστίασης θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από το υποκατάστημα στην περιοχή της Καμάρας, με αιτήματα όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν την καταβολή των δεδουλευμένων τους και καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Τέλος, το βράδυ στις 20:30, για δεύτερη μέρα θα γίνει συγκέντρωση έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον, από οργανώνεις της Θεσσαλονίκης με αφορμή την παράσταση «Η ώρα του Διαβόλου». Υπενθυμίζεται ότι διαμαρτυρία υπήρξε και χθες και, μάλιστα, κατά τη διάρκειά της ξέσπασαν θλιβερά επεισόδια (δείτε εδώ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη