Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πώς μπορείς να βοηθήσεις τη μικρή Χρυσή από τη Θεσσαλονίκη!

Μόλις έξι μηνών αλλά μεγάλη μαχήτρια ζωής

Η μικρή Χρυσή από τη Θεσσαλονίκη είναι μόλις έξι μηνών. Πάσχει από σπάνια καρδιοπάθεια και παρότι αρχικά οι γιατροί δεν της έδιναν πολλές ελπίδες για να ζήσει, πλέον είναι πολύ αισιόδοξοι. Την περίπτωση της μικρής Χρυσής έφερε στη δημοσιότητα η γνωστή μη κερδοσκοπική οργάνωση Charityidols αναφέροντας ολόκληρη την ιστορία της μικρής.  

Όπως αναφέρει το Charityidols: O οργανισμός μας θα σταθεί στο πλευρό της μικρούλας, Χρυσής Χαλκιά και της οικογένειας της.

''Η Χρυσή Χαλκιά από τη Θεσσαλονίκη γεννήθηκε στις 27/3/2017 και διαγνώστηκε με ολική ανώμαλη εκβολή πνευμονικών φλεβών, μια σπάνια και πολύ δύσκολη καρδιοπάθεια.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομειο παιδων Αγία Σοφία και στις 12/4/2017 υπεβλήθη σε χειρουργείο ανοικτής καρδιάς και έκτοτε νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική μονάδα λόγω βλάβης των πνευμόνων (βαριάς μορφής βρόγχο πνευμονική δυσπλασία και πνευμονική υπέρταση) που επιφέρει η πάθηση της καρδιάς γι αυτο και υπεβλήθη σε χειρουργείο τραχειοστομιας και ειναι εξαρτημένη απο αναπνευστήρα.

Η μικρή μαχήτρια όπου οι γιατροί μη δίνοντας της πολλές ελπίδες να τα καταφέρει, μετράει ήδη έξι μισή μήνες ζωής και πλέον οι γιατροί της είναι πολύ αισιόδοξοι, αλλά η ανάρρωση της θα είναι μακροχρόνια και πολυδάπανη.

Η Χρυσή χρειάζεται αναπνευστήρα φορητό (κόστος συμμετοχής 850ευρω), υγραντηρα (350ευρω), συσκευή αναρρόφησης (300ευρω), οξυμετρο (200ευρω) και πολλά ακόμα αναλώσιμα μηνιαίως. Για ολα αυτα τα μηχανήματα, κάποια τα καλύπτει το ασφαλιστικό ταμείο μερικώς και τα υπόλοιπα χρειάζεται συμμετοχή από τους γονείς, και κάποια άλλα δεν καλύπτονται καθόλου από το ασφαλιστικό ταμείο.

Οι Μαρία και ο Αχιλλέας, έχουν αφήσει τις δουλειές τους στην Θεσσαλονίκη και βρίσκονται στην Αθήνα στο πλάι της Χρυσής, λόγω της αυξημένης φροντίδας που χρειάζεται η μικρή και έχουν βρεθεί πλέον σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την Χρυσή Χαλκιά, ο τραπεζικός λογαριασμός είναι. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Δικαιούχος Αιβαζίδου Μαρία

Αριθ. Λογ. :264/653264-08

IBAN : GR5301102640000026465326408

Στοιχεία επικοινωνίας των γονιών

Μαρία Αιβαζίδου 6988163716

Αχιλλέας Χαλκιάς 6974528352

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί