Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Η Ολυμπιακή Φλόγα στην Τούμπα

Τελετή αφής διοργανώνεται την ερχόμενη Παρασκευή ...

Η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα διοργανώνει την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας των ΧΧΙΙΙ Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Pyeongchang 2018, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στις 4.30 το απόγευμα στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού.

Ο Παραολυμπιονίκης, πρωταθλητής Κολύμβησης Παναγιώτης Χριστάκης, θα ανάψει το βωμό, ενώ θα ακολουθήσει άφιξη αντιπροσωπείας επισήμων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Οργανωτικής Επιτροπής των ΧΧΙΙΙ Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Pyeongchang 2018 και  έπαρση σημαιών με την ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου και των Εθνικών Ύμνων Ν.Κορέας και Ελλάδας από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί εκπροσώπου του Δήμου Θεσσαλονίκης, των εκπροσώπων της Οργανωτικής Επιτροπής και της ΕΟΕ και ανταλλαγή δώρων. Η τελετή θα ολοκληρωθεί με πρόγραμμα παραδοσιακών χορών από Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν αντιπροσωπείες Σχολείων Α΄Βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων καθώς επίσης και Αθλητικών Σωματείων της Τούμπας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
O Θόδωρος Καρυπίδης, ανέφερε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να γίνει -βάσει προκήρυξης- στο Πανθεσσαλικό και με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα.
Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ
«Τον άλλο μήνα θα έχουμε και τις σχετικές πολύ ευχάριστες ανακοινώσεις» δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ