Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκτακτο από ΕΜΥ - Που θα «χτυπήσουν» καταιγίδες

Βροχές και καταιγίδες σε Θεσσαλονίκη και Κεντρική Μακεδονία αλλά και σε πολλές περιοχές ανά την επικράτεια

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες θα σημειωθεί από αύριο (Δευτέρα) το πρωί σε πολλές περιοχές ανά την επικράτεια. Η κακοκαιρία αναμένεται να χτυπήσει και την Κεντρική Μακεδονία με την Χαλκιδική να βρίσκεται στο επίκεντρο ενώ έντονες βροχές αναμένεται να έχει και η Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΜΥ:

"Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από το πρωί της Δευτέρας και από τα βορειοδυτικά της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς άνεμους, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Τη Δευτέρα

Αρχικά το Βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά η Δυτική Μακεδονία και μέχρι το μεσημέρι η Πελοπόννησος, η Κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία και η Κεντρική Μακεδονία.

Από το απόγευμα και μετά η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η Κρήτη και οι ανατολικές Κυκλάδες.

Την Τρίτη

Η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην αρχή της ημέρας η Κρήτη και η ανατολική Μακεδονία.

Προς το βράδυ και πάλι η Ανατολική Μακεδονία, η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), τα υπόλοιπα νησιά του Βορείου Αιγαίου και πιθανόν τη νύχτα οι Σποράδες.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά περιόδους στις περισσότερες ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας και την Τετάρτη."

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΞΕΕ: Θετικό πρόσημο θα έχει η εφετινή τουριστική χρονιά - Οι μεγαλύτερες προκλήσεις
Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν για άλλη μια σεζόν με θετικό πρόσημο, αναφέρει ο Αλέξανδρος Βασιλικός
ΞΕΕ: Θετικό πρόσημο θα έχει η εφετινή τουριστική χρονιά - Οι μεγαλύτερες προκλήσεις