Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Τα «έσπασαν» σε νοσοκομείο δύο 18χρονοι

Συνολικά 25 συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για διάφορα αδικήματα

Συνολικά 25 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των δράσεων για την αστυνόμευση του νομού.

Αναλυτικά, στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και ερευνών που πραγματοποιούνται συστηματικά από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν συνολικά 25 άτομα για διάφορα αδικήματα και βεβαιώθηκαν 11 πταισματικές παραβάσεις που αφορούν τη Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

• 7 άτομα, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

• 3 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις.

• 4 άτομα για περιπτώσεις κλοπών. Μεταξύ αυτών και δύο 18χρονοι νεαροί, οι οποίοι σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, αφού έσπασαν τις πόρτες εισόδου δύο γραφείων γιατρών, αφαίρεσαν από το εσωτερικό ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα των παθόντων. Έγιναν όμως αντιληπτοί από το προσωπικό ασφαλείας και συνελήφθησαν από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου. Σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ διαπιστώθηκε πως ένας εξ’ αυτών κατείχε δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

• 6 άτομα, που στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα και 5 για χρήση πλαστού εγγράφου,

• Επίσης, βεβαιώθηκαν συνολικά 11 παραβάσεις, που αφορούν στη Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ