Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Υπογραφή μνημονίου για τη λειτουργία του Γραφείου Εργασίας

Αύριο ανάμεσα σε Δήμο Θεσσαλονίκης και ΙΝΕ ΓΣΕΕ

 Το μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, με στόχο τη συνέχιση λειτουργίας του Γραφείου Εργασίας, θα υπογραφεί την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, στις 13.00, στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 3ος όροφος).

Το μνημόνιο θα υπογράψουν ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου – Πολυχρονιάδου και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, παρουσία εκπροσώπων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Το Γραφείο Εργασίας λειτουργεί από το 2014 στον Δήμο Θεσσαλονίκης (κτίριο Ε΄, γραφείο 024), στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων και ανέργων».

Οι υπηρεσίες που παρέχονται αφορούν στην πληροφόρηση και συμβουλευτική ανέργων, καθώς και στην υποστήριξη εργαζομένων στα πεδία της κοινωνικής ασφάλισης, των εργασιακών σχέσεων και της απασχόλησης.

Το Γραφείο Εργασίας βρίσκεται στο κτίριο Ε΄ του Δημαρχείου (Β. Γεωργίου Α’ 1, γραφείο 024).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στα τηλέφωνα: 2313.317-549 και 2313.317-583.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ