Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ο νεκρός στην Ποτίδαια ήταν ο 51χρονος από τη Χαριλάου

Επιβεβαιώθηκε το τραγικό σενάριο

Επιβεβαιώθηκε το τραγικό σενάριο που ήθελε ο αγνοούμενος από τη Χαριλάου Θεσσαλονίκης να είναι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στην Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Ο Βαβούρης Κωνσταντίνος αγνοούνταν από την 1η Νοεμβρίου όταν και εξαφανίστηκε από την περιοχή της Χαριλάου. Στις 6 Νοεμβρίου το Λιμενικό ανακάλυψε το πτώμα άνδρα με το σώμα και το κεφάλι περιτυλιγμένα με αλυσίδα, ενώ στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια. Το λιμενικό ανακοινώνει τότε πως ο άνδρας φορούσε «παντελόνι τζιν χρώματος μπλε σκούρο και πουκάμισο χρώματος μπλε».

Την επόμενη μέρα (7/11) η ιατροδικαστική εξέταση καταλήγει πως η αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός.

Πριν από λίγη ώρα το Λιμενικό ανακοίνωσε πως «Σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών/Υποδιεύθυνσης Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων, ο γενετικός τύπος της σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων που εντοπίστηκε στην περιοχή Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής την 06-11-2017, ανήκει σε  51χρονο ημεδαπό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους