Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Τι λέει για επιδείνωση καιρού στη Βόρεια Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σ. Αρναούτογλου

«Επιδείνωση του καιρού το Σάββατο στη βόρεια Ελλάδα!» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου, προβλέποντας ημέρα κακοκαιρίας σήμερα (11/11) για περιοχές της Β. Ελλάδας.

Όπως αναφέρει:

Στο βορειο ιονιο, την ηπειρο, την δυτική-βορειοδυτικη θεσσαλία καθώς και στη Μακεδονία προβλέπεται απο τις πρωινές ώρες του Σαββάτου μουντός καιρός με αρκετή συννεφιά, περιορισμένη ορατότητα και αρχικά ασθενείς βροχές κατά διαστήματα. Συννεφιά κατά διαστήματα θα επικρατήσει στα υπολοιπα δυτικά, κεντρικά και βορεια ενώ με αρκετή ηλιοφάνεια θα κυλήσει το Σάββατο μέχρι και το μεσημερι στα υπολοιπα ανατολικά και νότια νησιωτικά τμήματα.

Προς το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά οι βροχές στο βορειο ιονιο, την ηπειρο, την δυτική-βορειοδυτικη θεσσαλία καθώς και στη Μακεδονία θα ενταθούν και στα βορειοδυτικα είναι πιθανο να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Ενα σύντομο πέρασμα απο γενικά τοπικές και ασθενείς βροχες αναμένεται μέχρι και το απόγευμα και στα υπολοιπα δυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά τμήματα και πιθανώς στο βορειο Αιγαίο. Στην υπολοιπη νότια Ελλάδα ο καιρος θα παραμείνει καλός με αρκετή ηλιοφάνεια

Βροχές κατά διαστήματα αναμένονται μέχρι και αργά το βράδυ του Σαββάτου στο βορειο Ιόνιο και την Ηπειρο όπου και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και καταιγίδες καθώς και στην δυτική-βορειοδυτικη θεσσαλία, στη Μακεδονία και βαθμιαία και στη Θράκη ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν κατά τόπους μόνο αυξημένες συννεφιές.

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ