Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απίστευτη καταγγελία για νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Οι τραυματιοφορείς ήταν… απασχολημένοι

Πήγαν νεαρή κοπέλα στο νοσοκομείο αλλά δεν κατάφεραν να την βάλουν μέσα καθώς έπρεπε οι ίδιοι να την… τοποθετήσουν και μεταφέρουν με το φορείο.  Όπως αναφέρει καταγγελία αναγνώστη στο Typosthes.gr, χθες το βράδυ Δευτέρας (13/11) μία παρέα φίλων μετέφερε κοπέλα με αυτοκίνητο σε διανυκτερεύον νοσοκομείο της πόλης. Η κοπέλα ήταν μισολιπόθυμη, πιθανώς λόγω μέθης.

Φτάνοντας στο νοσοκομείο, ένας εκ των φίλων μπήκε στο νοσοκομείο και ζήτησε να την μεταφέρουν ώστε να γίνει ένας προληπτικός έλεγχος. Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε ήταν πως έπρεπε οι ίδιοι να πάρουν το φορείο και να την μεταφέρουν μόνοι τους από τον αύλειο χώρο στο εσωτερικό του νοσοκομείου. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης όταν ζήτησε να έρθει ένας νοσηλευτής μαζί του ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα κατά την μεταφορά έλαβε την απάντηση «Δεν έχουμε τραυματιοφορείς. Είναι απασχολημένοι. Μετέφερε την εσύ. Δική σου φίλη δεν είναι;».

Τελικώς, η κοπέλα αφού παρέμεινε λίγη ώρα στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου – εντός του ΙΧ – αισθάνθηκε καλύτερα, με την παρέα να αποχωρεί από το χώρο. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 00.20. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ