Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Γαστρονομικές «περιπλανήσεις» για μικρά παιδιά (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival...

Το Thessaloniki Food Festival συμπεριλαμβάνει κάθε χρόνο στο πρόγραμμα του, γαστρονομικές «περιπλανήσεις» που απευθύνονται σε μικρά παιδιά. Φέτος, με ιδιαίτερη ευαισθησία, επιλέχτηκε το 4ο ειδικό σχολείο Θεσσαλονίκης της 2ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου οι μικροί μαθητές με ειδικές ικανότητες, μαζί με επαγγελματίες pastry chef έζησαν μια μοναδική εμπειρία στην κουζίνα που στήθηκε για τις ανάγκες της εκδήλωσης, μαζί με επαγγελματίες pastry chefs της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος. Ο Φίλιππος Μπαντής και ο Γιώργος Σακολέβας από το Ζαχαροπλαστείο Giorgelo, ζύμωσαν μαζί με τα παιδιά χαρούμενες χριστουγεννιάτικες φατσούλες και παραδοσιακά κουλούρια Θεσσαλονίκης. Η χαρά που ζωγραφίστηκε στα παιδικά προσωπάκια, αφόπλισε όλους τους συμμετέχοντες.

Στο τέλος της εκδήλωσης τα μικρά παιδιά δοκίμασαν τα γιαουρτάκια και γαλατάκια της Μεβγάλ, η οποία είναι ο χορηγός του φετινού Thessaloniki Food Festival. Ήταν μία από τις πιο όμορφες και τρυφερές εκδηλώσεις του Thessaloniki Food Festival.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Τι προβλέπεται σε απόφαση από τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εργασίας
Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης