Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χωρίς τέλος το θρίλερ για άνδρα στη Χαλκιδική

Σε εξέλιξη οι έρευνες από χθες το πρωί

Συνεχίζεται το θρίλερ για αγνοούμενο άνδρα στη Χαλκιδική. Ο εν λόγω άνδρας εθεάθη από κατοίκους να παλεύει με τα κύματα στην περιοχή της Ποτίδαιας. Άμεσα οι κάτοικοι κάλεσαν το Λιμενικό και έκτοτε βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Όπως αναφέρει το Λιμενικό μέχρι στιγμής οι έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες. Όπως αναφέρει σε ενημέρωση «Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, για την ύπαρξη σε δυσχερή θέση ενός χειριστή κανό, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής Θερμαϊκού κόλπου και συγκεκριμένα σε απόσταση 200 μέτρων από  την ακτή.

Υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ./Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από πλοίο ανοιχτής θαλάσσης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., τρία (03) επαγγελματικά αλιευτικά και ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος, προς εντοπισμό του ανωτέρω στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή.

 Παράλληλα, απογειώθηκε ελικόπτερο SUPER PUMA της Π.Α., ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς από περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από περιπολικό όχημα ΕΛ.ΑΣ. καθώς και από οχήματα της Ομάδας Φίλων Κυνηγιού  Ακτής Θερμαϊκού,  με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Τι προβλέπεται σε απόφαση από τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εργασίας
Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης