Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Νεκρό 5χρονο αγοράκι - Το "πλάκωσε" πόρτα σε γλέντι

Το άτυχο παιδάκι εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο Παπαγεωργίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του - Συμμετείχε σε γλέντι συγγενή του στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

"Έσβησε'' το 5χρονο αγγελούδι που καταπλακώθηκε από μεταλλική πόρτα στην Αλεξάνδρεια το βράδυ της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017. Το 5χρονο αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από πτώση αυλόπορτας οικίας στον συνοικισμό Αγίου Γεωργίου Αλεξάνδρειας.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας όπου διαπιστώθηκαν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εσωτερική αιμορραγία.

Αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ μετέφερε το άτυχο παιδάκι στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης. Το άτυχο παιδάκι εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το 5χρονο αγοράκι είναι δίδυμο και συμμετείχε σε γλέντι αρραβώνα συγγενικού του προσώπου.

Με πληροφορίες από το alexandriamou.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Δεν σκότωσα, δεν λεηλάτησα, δεν έκλεψα, δεν βίασα και, κυρίως, δεν ξεκίνησα κατακτητικό πόλεμο εναντίον μιας γειτονικής χώρας»
Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία
Διεθνές Δικαστήριο: Εντολή στο Ισραήλ να αναλάβει δράσεις για τον λιμό στη Γάζα
Τα νέα μέτρα ζητήθηκαν από τη Νότια Αφρική, στο πλαίσιο της εν εξελίξει προσφυγής της με την οποία κατηγορεί το Ισραήλ για γενοκτονία στη Γάζα
Διεθνές Δικαστήριο: Εντολή στο Ισραήλ να αναλάβει δράσεις για τον λιμό στη Γάζα