Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διακοπές κυκλοφορίας σήμερα στην παλιά Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας – Φλώρινας

Ποιες ώρες και σε ποια σημεία –Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία ...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν στην Παλαιά και Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας - Φλώρινας, λόγω ειδικής μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα όπως έχει ανακοινώσει η Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας.

Ειδικότερα, για σήμερα 29 προς 30 Νοεμβρίου θα ισχύσουν οι εξής διακοπές κυκλοφορίας:

Από ώρες 20.30 έως 21.00 από το 85ο έως το 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Έδεσσας - Αριδαίας (Έδεσσα - Κλεισοχώρι - Ριζάρι), ενώ τα άνω των 4 τόνων είτε θα ακινητοποιούνται, είτε θα εκτρέπονται από την Επαρχιακή Οδό Έδεσσας - Αριδαίας (Έδεσσα - Άψαλος - Μαυροβούνι).

Από ώρα 21.00 έως 21.40 από το 87ο έως το 90ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Μεσημερίου) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας - Φλώρινας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της πόλης της Έδεσσας.

Από ώρα 21.40 έως 23.40 από το 90ο χιλιόμετρο έως το 97ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Καρυδιάς) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας - Φλώρινας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Κερασιάς - Λύκων Έδεσσας, ενώ τα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται.

Από ώρα 23.40 έως 01.50 από το 97ο χιλιόμετρο έως το 108ο χιλιόμετρο (Αλυσίδα) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας ? Φλώρινας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Ξανθογείων - Βρυττών - Νησίου - Διασταύρωσης Καρυδιάς, ενώ τα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται.

Από ώρα 01.50 έως 05.50 από το 108ο χιλιόμετρο έως το 118ο χιλιόμετρο (όρια με Π.Ε. Φλώρινας) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας - Φλώρινας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Φλώρινας, ενώ τα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ