Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκκληση για πληροφορίες για διπλό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Σημειώθηκε την Δευτέρα στον Περιφερειακό

Έκκληση για πληροφορίες απευθύνει χρήστης του Facebook στη Θεσσαλονίκη, για τροχαίο με εγκατάλειψη που σημειώθηκε την Δευτέρα (4/12) στον Περιφερειακό. Όπως αναφέρει το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του νοσοκομείο «Γένεσις» το βράδυ Δευτέρας στις 21.20 με τον οδηγό που το προκάλεσε να εγκαταλείπει το σημείο.

Όπως αναφέρει ο πατέρας του θύματος του τροχαίου «Θεσσαλονίκη ώρα 21:10 στον περιφερειακό απέναντι από το νοσοκομείο Γένεσις εγινε τροχαίο. Μας χτύπησαν και μας παράτησαν. Έφυγε αυτός που μας χτύπησε απευθείας ούτε κοίταξε αν σκότωσε κάποιον .παρακαλώ όποιος είδε κάτι να βοηθήσει. Το δικό μου το αμάξι είναι ένα μαύρο KIA PRO CEED, Παρακαλώ βοηθήστε (τηλ. 6983631444).

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος οδηγός χτύπησε και δεύτερο ΙΧ κατά την «τρελή» του πορεία. Όπως αναφέρει δεύτερη καταγγελία «Παρακαλώ κοινοποιήστε το στο ύψος του περιφερειακού μετά την είσοδο για τούμπα τριανδρία ένα λευκό ζάχαρη άλφα ρομεο αμάξι φτιαγμένο με έβγαλε εκτός πορείας με αποτέλεσμα να χάσω τον έλεγχο του αμαξιού να φέρω τετ α κε και να φύγω πάνω στις μπάρες. Ο εν λόγω οδηγός λίγο πριν από μένα άφησε στο ύψος του Γένεσις άλλο ένα ΙΧ και τον ψάχνουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη