Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Λιλιπούτειοι ζωγράφοι δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες κάρτες

Παιδιά από τα τμήματα εικαστικών του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη ζωγράφισαν τα Χριστούγεννα

Τα δικά τους Χριστούγεννα ζωγράφισαν οι λιλιπούτειοι ζωγράφοι του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Οι νεαροί δημότες έβαλαν τις δικές τους πινελιές και ζωγράφισαν με τον δικό τους τρόπο τα Χριστούγεννα, ενώ ο δήμος επέλεξε τις τέσσερις καλύτερες δημιουργίες που κοσμούν για ακόμη μία χρονιά τις χριστουγεννιάτικες κάρτες του.

Οι νεαροί ζωγράφοι συμμετέχουν στα τμήματα εικαστικών του Πολιτιστικού Κέντρου και είναι όλοι ηλικίας από 7 μέχρι 11 χρονών. Ετοίμασαν τις Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους με μεγάλο μεράκι και ιδιαίτερη όρεξη, ενώ στη συνέχεια ειδική καλλιτεχνική επιτροπή επέλεξε τις τέσσερις καλύτερες από αυτές, για να κοσμήσουν τις κάρτες που θα αποστείλει ο δήμος ενόψει των φετινών Χριστουγέννων.

Έτσι και φέτος κρατήθηκε ζωντανή μια πρωτοβουλία πολιτισμού, αλλά και ευαισθησίας, που τηρείται εδώ και πολλά χρόνια παλιότερα στον πρώην δήμο Πανοράματος και σήμερα στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Οι φετινοί νικητές είναι οι εξής:

Νικόλας Κοτσιφύτης – 7 ετών από το Πανόραμα

Αντωνία Δρουμαλιά – 11 ετών από την Πυλαία

Μαριάννα Μπαμπαλιάρη – 9 ετών από την Πυλαία

Ευγενία Ορφανίδου – 11 ετών από το Φίλυρο

Ένα μεγάλο μπράβο στους νεαρούς ζωγράφους, που σε δύσκολες εποχές συγκινούν, συναρπάζουν και γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι
Η εταιρεία που είναι θυγατρική αμερικανικού κολοσσού κλείνει δύο εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την αιτία του...
Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι