Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για δραπέτη – Δείτε πού έμενε (ΦΩΤΟ)

Δραπέτευσε Γεωργιανός κρατούμενος στη Θεσσαλονίκη

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός 42χρονου Γεωργιανού ο οποίος τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου δραπέτευσε από την οικεία όπου διέμενε με καθεστώς «κατ’ οίκον» περιορισμού.

Ο δράστης

Ο 42χρονος δράστης, ο οποίος εξέτιε ποινή για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών είχε αποφυλακισθεί από τις φυλακές της Λάρισας, τον περασμένο Αύγουστο, αποδεχόμενος τον όρο να φορά το «βραχιολάκι».

Η απόδρασης

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο Γεωργιανός αφαίρεσε το ειδικό βραχιολάκι που του είχε επιβληθεί από τις αρχές και εξαφανίστηκε από την οικία όπου διέμενε στην οδό Α. Συριοπούλου 16 στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Ο συναγερμός

Αμέσως με το που έβγαλε το «βραχιολάκι» σήμανε συναγερμός στην εταιρία όπου είναι αρμόδια γι’ αυτά τα θέματα, η οποία με την σειρά της, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε την Αστυνομία για την πράξη του Γεωργιανού με αποτέλεσμα να στηθεί επιχείρηση από της Αρχές.

Δεύτερο περιστατικό με «Βραχιολάκι»

Σημειώνεται ότι παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί τον Νοέμβριο του 2016, όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου διέμενε μια 44χρονη κατηγορούμενη για υπεξαίρεση 5.000.000 ευρώ στην υπόθεση «ENERGA».

Μ.Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ