Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ουρές για ένα… δωρεάν κραγιόν στο κέντρο Θεσσαλονίκης! (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Έξω από κατάστημα καλλυντικών στην οδό Τσιμισκή

Ουρές έχουν σχηματιστεί εδώ και λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή έξω από κατάστημα καλλυντικών. Το εν λόγω κατάστημα διοργανώνει event όπου προσφέρει δωρεάν κραγιόν στους πρώτους 300 που θα εισέλθουν στο χώρο του από τις 17.30 και μετά.

Οι ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς με δεκάδες κόσμου – κυρίως νεαρά άτομα – να συγκεντρώνονται στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Κούσκουρα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Το κατάστημα Wycon Cosmetics Thessaloniki ενημέρωσε για το event αναφέροντας πως «Σας περιμένουμε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο Wycon Cosmetics Thessaloniki Greece με πολλές εκπλήξεις, δώρα και guest star τον Ιταλό Make up Trainer της WYCON Marco Valentino.

Το event ξεκινά στις 17.30. Οι 300 πρώτοι θα πάρουν δώρο ένα GLAMOUR LIPSTICK σε κανονικό μέγεθος! Ανεβάστε τη φωτό σας από την εκδήλωση στα social media με το #wyconthessalonikibirthday. H φωτογραφία με τα περισσότερα likes  θα κερδίσει SUPER ΔΩΡΟ ΝΑUGHTY KITTY».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχαίος οικισμός κάτω από τη Δράμα – Βρέθηκε σε ανασκαφές στο ναό Αγίας Σοφίας
Πολύ σημαντικά ευρήματα, δίνουν στοιχεία για μία άγνωστη περίοδο της πόλης - Αρχαιολογική Συνάντηση γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Αρχαίος οικισμός κάτω από τη Δράμα – Βρέθηκε σε ανασκαφές στο ναό Αγίας Σοφίας