Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΤΩΡΑ: Κυκλοφοριακό «χάος» και κλειστοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα και κλειστοί δρόμοι

Πολύ μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα έχει οδηγήσει σε κλείσιμο κεντρικών δρόμων.

Αυτή την ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, ενώ κλειστή είναι η Αγίου Δημητρίου στο ύψος του ΥΜΑΘ, αλλά και η οδός Βενιζέλου πάνω από την Εγνατία. Παράλληλα, οι οδηγοί που έρχονται από Λαγκαδά δεν επιτρέπεται να στρίψουν προς Αγίου Δημητρίου. Έτσι, κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στις οδούς Λαγκαδά, Μοναστηρίου, Εγνατία, αλλά και στην 26ης Οκτωβρίου προς το κέντρο της πόλης – μέχρι το Λιμάνι.

Παράλληλα, αντίστοιχα προβλήματα θα πρέπει να αναμένουν οι οδηγοί και σε άλλες κεντρικές οδούς καθώς ο Αλέξης Τσίπρας θα αποχωρήσει αργά το απόγευμα από το ΥΜΑΘ προς το αεροδρόμιο για να πετάξει προς Βρυξέλλες όπου θα συμμετάσχει στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής.

Να σημειωθεί πως ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε νωρίτερα την ΤΟΜΥ Ευόσμου (δείτε ΕΔΩ). 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταχιάος: Το καλοκαίρι ξεκινούν έργα αποκατάστασης 1,4 δισ. ευρώ στη Θεσσαλία
Έργα αποκατάστασης ύψους 1,4 δισ. ευρώ ξεκινoύν το καλοκαίρι στη Θεσσαλία μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel
Ταχιάος: Το καλοκαίρι ξεκινούν έργα αποκατάστασης 1,4 δισ. ευρώ στη Θεσσαλία
Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Σε συνάντηση με τη δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, συζήτησαν για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.
Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης