Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πολύωρη διακοπή νερού μέχρι το μεσημέρι – Οι 3 περιοχές

Δύο έκτακτες και μια προγραμματισμένη διακοπή – Μέχρι πότε αναμένεται να επανέλθει η υδροδότηση

Χωρίς νερό έχουν μείνει εκτάκτως από το πρωί δύο περιοχές της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται και προγραμματισμένη διακοπή στην υδροδότηση από την ΕΥΑΘ, λόγω εκτέλεσης έργων.

Αναλυτικά, έκτακτη διακοπή υπάρχει στην οδό Δελφών του δήμου Θεσσαλονίκης και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την εκτίμηση της ΕΥΑΘ, το πρόβλημα θα αποκατασταθεί μέχρι τις 15:00.

Επίσης, διακοπή υπάρχει και στα Πεύκα του δήμου Νεάπολης – Συκεών. Το πρόβλημα εντοπίζεται στη Λεωφόρο Παπανικολάου και επηρεάζει όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να επανέλθει μέχρι τις 12:00.

Παράλληλα από τις 9:00 πραγματοποιούνται προγραμματισμένες εργασίες λόγω ακύρωσης παλαιού αγωγού, στην οδό Ιωαννίνων (από Ηπείρου μέχρι Μπιζάνίου) στο δήμο Νεάπολης - Συκεών, με αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή της υδροδότησης σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να επανέλθει ως τις 13:00.

Οι εργασίες που εκτελούνται, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέλλα: Η Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία έδωσε το έναυσμα για τον Μαραθώνιο
Εκδήλωση σήμερα το πρωί στον αρχαιολογικό χώρο Πέλλας - Η Ειρηνοδρομία θα έχει ως σημείο κατάληξης την παραλία της Θεσσαλονίκης το απόγευμα
Πέλλα: Η Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία έδωσε το έναυσμα για τον Μαραθώνιο