Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μετάλλιο σε αστυφύλακα που έσωσε 3 άτομα από φωτιά στη Θεσσαλονίκη

Απονομή του Αστυνομικού Μεταλλίου «Αστυνομικός Σταυρός» στον Αθανάσιο Γρηγοριάδη

Αστυνομικό μετάλλιο θα λάβει σήμερα Παρασκεύ (15/12) ο αστυφύλακας που έσωσε τρία άτομα από φωτιά στη Θεσσαλονίκη. Πιο αναλυτικά, ο αστυφύλακας Αθανάσιος Γρηγοριάδης του Νικολάου θα λάβει το Αστυνομικό Μετάλλιο «Αστυνομικός Σταυρός» σε τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς (οδός Ανθυπαστυνόμου Γεωργίου Καμπούρογλου 3 – Κιλκίς).

Η απονομή πραγματοποιείται μετά από την έκδοση σχετικού Προεδρικού Διατάγματος και αφορά εξαίρετη δραστηριότητα, την οποία επέδειξε ο τιμώμενος Αστυνομικός κατά τη διάρκεια των καθηκόντων του, υπηρετώντας στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, την 7 Ιανουάριου 2014 ο Αστυφύλακας Αθανάσιος Γρηγοριάδης, που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας δίκυκλης αστυνόμευσης μαζί με συνάδελφό του, με πράξη αυτοθυσίας και εκθέτοντας αποδεδειγμένα τη ζωή τους σε κίνδυνο, επενέβησαν άμεσα και διέσωσαν από επικείμενο θάνατο, τρία άτομα που είχαν εγκλωβιστεί σε μπαλκόνι διαμερίσματος στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, εξαιτίας πυρκαγιάς που είχε προκληθεί σε αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλεκτρονικά θα διενεργούνται οι επιδόσεις στα διοικητικά δικαστήρια
Αφορά τις επιδόσεις εγγράφων από το ΣτΕ και τα διοικητικά δικαστήρια Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων και Τρίπολης
Ηλεκτρονικά θα διενεργούνται οι επιδόσεις στα διοικητικά δικαστήρια