Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χωρίς νερό από το πρωί περιοχή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Προγραμματισμένη διακοπή λόγω έργων για το μετρό - Πότε θα επανέλθει η υδροδότηση

Χωρίς νερό είναι από το πρωί περιοχή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για προγραμματισμένη διακοπή από την ΕΥΑΘ, λόγω εργασιών που πραγματοποιούνται για την κατασκευή του Μετρό.

Συγκεκριμένα γίνονται εργασίες εκτροπής αγωγού Φ80 mm , στην συμβολή των οδών Εγνατίας με Βενιζέλου. Λόγω των εργασιών, υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Εγνατία, Λέοντος Σοφού, Τσιμισκή και Βενιζέλου καθώς και τους παρακείμενους δρόμους, του δήμου Θεσσαλονίκης. Η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 14.30.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι απαραίτητες για την βελτίωση λειτουργίας του δικτύου και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης της περιοχής».

Παράλληλα, έκτακτη διακοπή στην υδροδότηση υπάρχει και στο δήμο Νεάπολης - Συκεών. Συγκεκριμένα, το πρόβλημα εντοπίζεται στην οδό Τραπεζούντος 21 και από αυτό επηρεάζονται όλες οι παρακείμενες οδοί. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να επανέλθει ως τις 11:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καϊλή: Η ΕΕ και το κόμμα μου δεν με υπερασπίστηκαν - Θα μετακομίσω στην Ιταλία
«Bελγικές αρχές με χώρισαν βίαια από τη δίχρονη κόρη μου. Κάτι που δεν εύχομαι σε καμία μητέρα» είπε η Εύα Καϊλή
Καϊλή: Η ΕΕ και το κόμμα μου δεν με υπερασπίστηκαν - Θα μετακομίσω στην Ιταλία