Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Τα πιο ξεχωριστά δώρα Χριστουγέννων, σε ένα ιστορικό μαγαζί!

Με την εγγύηση ποιότητας των 100 χρόνων Stamion

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εδώ και πάνω από ένα αιώνα υπάρχει ένα κατάστημα που φροντίζει να φοράμε στο κεφάλι μας μόνο τα καλύτερα. Το Stamion ξεκίνησε το 1914 από τη Φράγκων ως καπελάδικο και από τότε έχει κερδίσει πολλούς πελάτες που δεν το αλλάζουν με τίποτα. Η επιχείρηση έχει εξελιχθεί, έχει διανθίσει τις δραστηριότητές της και εξακολουθεί να μας δίνει τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά γυναικεία και ανδρικά αξεσουάρ και φυσικά παιδικά ρούχα, παπούτσια, γαλότσες, μπουφάν και αδιάβροχα σε μάρκες που λατρεύουν οι παιδικοί μας φίλοι.

Αναπόσπαστο κομμάτι των εορτών είναι φυσικά τα δώρα και εδώ θα βρείτε αυτό που ψάχνετε για όλη την οικογένεια και τους φίλους ανεξαρτήτου ηλικίας, σε ένα ιστορικό μαγαζί της πόλης που θα σας εγγυηθεί την ποιότητα σε ό,τι και αν ψωνίσετε όπως είναι το Stamion.

103 χρόνια λειτουργίας είναι αυτά και η πείρα -σε συνδυασμό με την καινοτομία και τη φρεσκάδα που χαρακτηρίζει πλέον την τρίτη και την τέταρτη γενιά- ευθύνεται για την επιτυχία, την ποιότητα και τη διαχρονικότητα που χαρακτηρίζει το Stamion και έχουν συντελέσει σε ένα διαχρονικό επιχειρηματικό success story.

Η πείρα έχει κάνει το Stamion να προσαρμοστεί στις σύγχρονες ανάγκες του κόσμου και να προσφέρει σε μία πληθώρα τιμών κορυφαία ποιότητα στους πελάτες του. Αυτό είναι κάτι που δίνει αισιοδοξία στους ιδιοκτήτες του καθώς όπως μας δήλωσαν «η φετινή χρονιά ήταν καλύτερη από την περσινή για την ελληνική αγορά στο κατάστημά μας». Εμείς ευχόμαστε κάθε χρονιά να είναι και καλύτερη και σύντομα να ξεφυτρώσουν και άλλα καταστήματα.

Ο σχεδιασμός όλων των καπέλων γίνεται στην Ελλάδα από ειδική σχεδιαστική ομάδα καθώς η εταιρία πλέον αριθμεί πάνω από 70 στελέχη. Οι πελάτες είναι όλων των ηλικιών, από τους κλασσικούς πιστούς πελάτες που φορούν φανατικά καπέλο μέχρι τους λιλιπούτειους φίλους μας που μπορούν να βρουν τους αγαπημένους καρτουνίστικους «φίλους» τους και να τους φορέσουν από την κορυφή ως τα νύχια αλλά φυσικά και πολύ μεγάλο μέρος του γυναικείου κοινού που θέλει να βρίσκεται πάντα ενημερωμένο σε ότι αφορά τα γυναικεία αξεσουάρ στη μόδα!

Αν όλα αυτά που σου είπα δε σε έχουν πείσει ήδη μπορείς να ρίξεις μία ματιά ιδίοις όμμασι στο ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί στη σελίδα τους στο Facebook, σύντομα θα είναι διαθέσιμο το νέο e-shop,  αλλά και στο issuu και φυσικά να σπεύσεις στο φυσικό κατάστημα του Stamion στην Ίωνος Δραγούμη γιατί το καπέλο είναι σαν τα γυαλιά, πρέπει να το δεις πάνω στο κεφάλι σου για να διαλέξεις το σωστό σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου και τα χρώματά σου!

Δε ξέρω για εσάς εγώ πάντως έχω ήδη προγραμματίσει την επίσκεψή μου στο Stamion για να ψωνίσω το καπέλο των Χριστουγέννων που θα μου φτιάξει σίγουρα το κέφι και θα με μεταφέρει σε εποχές κατιτίς πιο ρομαντικές!

Καλές καπελάτες γιορτές να έχουμε!

INFO

Stamion

Διεύθυνση: Ι. Δραγούμη 24

Τηλέφωνο : 2310242454

Facebook: ΕΔΩ

Issuu: ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανία: Εκκενώνονται δύο νοσοκομεία στο Κίεβο υπό το φόβο ρωσικών επιδρομών
Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 1.682 επιθέσεις σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης
Ουκρανία: Εκκενώνονται δύο νοσοκομεία στο Κίεβο υπό το φόβο ρωσικών επιδρομών
«Ακριβό μου σπίτι»: Δεύτερη ακριβότερη στην ΕΕ η Ελλάδα - Πόσος μισθός πάει για στέγαση
Eάν ληφθεί υπόψη το εισόδημα που έχουν τα ελληνικά νοικοκυριά, τότε θεωρείται η δεύτερη ακριβότερη χώρα στη στέγαση
«Ακριβό μου σπίτι»: Δεύτερη ακριβότερη στην ΕΕ η Ελλάδα - Πόσος μισθός πάει για στέγαση