Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ουρές και… κοινόβιο στο αεροδρόμιο - Δεν πετάει τίποτα

Ακυρώσεις πτήσεων και ταλαιπωρία λόγω κακής ορατότητας

«Αποκλεισμένο» λόγω ομίχλης -για άλλη μία μέρα- βρίσκεται το αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου ακυρώνονται πάρα πολλές πτήσεις από το πρωί, προκαλώντας αναστάτωση στους επιβάτες.

Από τις 11.30 η ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν απογειώνεται κανένα αεροπλάνο, εφόσον δεν μπορούν να προσγειωθούν οι προγραμματισμένες πτήσεις στον αεροδιάδρομο λόγω κακής ορατότητας. Όπως όλα δείχνουν, οι ακυρώσεις, οι καθυστερήσεις πτήσεων και η ταλαιπωρία των επιβατών θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, χθες ήταν τόσο μεγάλη η ταλαιπωρία των επιβατών, που το αεροδρόμιο θύμιζε κανονικό… κοινόβιο! Είναι ενδεικτικό, ότι από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 11.30 δεν πέταξε τίποτα, ενώ αργότερα οι αφίξεις και αναχωρήσεις πτήσεων ξέφυγαν τελείως από τον αρχικό σχεδιασμό. 

Επιπλέον, το σύστημα έπεσε 4 φορές λόγω ηλεκτρονικών προβλημάτων, προσθέτοντας τεχνικές δυσκολίες στην ήδη αφόρητη κατάσταση από τις ακυρώσεις πτήσεων.  Τις τελευταίες ώρες, η εικόνα του αεροδρομίου αρχίζει να θυμίζει αρκετά τη χθεσινή μέρα, με τους επιβάτες να διαμαρτύρονται έντονα. 

Γ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έκαναν ένοπλες ληστείες και διαρρήξεις – Κατηγορίες για κακούργημα
Συνελήφθησαν για 8 ένοπλες ληστείες με μαχαίρι και 6 διαρρήξεις από τις αρχές Μαρτίου σε διάφορες περιοχές
Θεσσαλονίκη: Έκαναν ένοπλες ληστείες και διαρρήξεις – Κατηγορίες για κακούργημα