Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Σεμινάρια για την καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών

Από το δήμο Λαγκαδά, την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης

Ο Δήμος Λαγκαδά σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΥΔΟΚΙΜΗ ΓΗ, διοργανώνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια για την καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών.

Το πρόγραμμα ΕΥΔΟΚΙΜΗ ΓΗ είναι ένα πρόγραμμα ενίσχυσης της Αγροδιατροφικής Εκπαίδευσης που υλοποιείται με χρηματοδότηση του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου ΤΑΡ, στο πλαίσιο των κοινωνικών και περιβαλλοντικών του επενδύσεων.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 30 και 31 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Λαγκαδά.

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018: Κατά τις ώρες 14:00 έως 19:00

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018: Κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Λαγκαδά, καλεί όσους παραγωγούς ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα να υποβάλουν αιτήσεις , μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Γραφείο Δημάρχου Λαγκαδά στο τηλέφωνο: 2394330240

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι
Η εταιρεία που είναι θυγατρική αμερικανικού κολοσσού κλείνει δύο εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την αιτία του...
Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι