Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οπαδοί ΠΑΟΚ κατά Μπουτάρη – Τι απαντούν για εμπρησμό και συλλαλητήριο

Ανακοίνωση για την δήλωση Μπουτάρη περί του εμπρησμού στην Libertatia

Ανακοίνωση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκη, Γιάννη Μπουτάρη, εξέδωσαν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις πως τον εμπρησμό στην κατάληψη Libertatia έκαναν οπαδοί του Δικεφάλου.

Υπενθυμίζουμε πως την Δευτέρα το απόγευμα ο κ. Μπουτάρης πως τον εμπρησμό στην κατάληψη έκαναν οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονται σε κόντρα με άλλους οπαδούς της ομάδας. Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ του απαντούν πως «Αξιότιμε κύριε δήμαρχε θες να αποποιηθείς την ευθύνη σου για την ανοργανωση του συλλαλητηρίου και την απροστάτευτη πόλη από τους μεν και τους δε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση.

Προτού προβούμε στην τοποθέτηση μας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι η χρόνια χρήση ουσιών καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα και σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία μπορεί να προκαλέσει άνοια, Αλτσχάιμερ ή μαλακυνση.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πιο ενωμένος από ποτέ και θα ακολουθήσει την ομάδα μέχρι την κατάκτηση του double. Αντιλαμβανόμαστε ότι το πολιτικό σας σύστημα καταρρέει και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να κερδίσετε έστω και ένα ψηφαλακι. Πλέον σας έχουμε μάθει όλους καλά, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά. Αξιότιμε κύριε δήμαρχε θες να αποποιηθείς την ευθύνη σου για την ανοργανωση του συλλαλητήριου και την απροστάτευτη πόλη από τους μεν και τους δε. Το να βαφτίσεις τις τάξεις του ΠΑΟΚ με τον φανταστικό εχθρό σου, για να πετάξεις την ευθύνη από πάνω σου, θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το διαίρει και βασίλευε δεν θα περάσει ανάμεσα μας. Σου επιστρέφουμε το δηλητήριο σου και σου ευχόμαστε άσπρο πάτο (ξες εσυ). Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από ιδεολογίες, είναι παρακαταθήκη, είναι οικογένεια, είναι πίστη και εμείς θα τον υπερασπιστούμε μέχρι το τέλος. Όποιος και όποια πολιτική απόχρωση, προσπαθήσει να εμπλέξει τον κόσμο του ΠΑΟΚ με το σάπιο πολιτικό σας σύστημα, το μόνο που θα καταφέρει είναι να μας συσπειρώσει και να μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς απέναντί σας. Ζήτω ο ΠΑΟΚ.

ΥΓ1: Αυτοι που θα προσπαθησουν να στοχοποιήσουν έστω και ένα ΠΑΟΚΤΣΗ θα μας βρουν απέναντί τους.

ΥΓ2: Κουμάντο κάνουμε μόνο εμείς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€