Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ: «Παρέλυσε» όλο το κέντρο – Εγκλωβισμένοι οδηγοί (Video)

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί εδώ και περίπου μία ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω της απόβασης των τρακτέρ από αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι αγρότες βρίσκονται αυτή την ώρα στην νότια πύλη της ΔΕΘ, έχοντας παρατάξει τα τρακτέρ τους στο οδόστρωμα. Κλειστές είναι η αρχή της Τσιμισκή, η Βασ. Γεωργίου, η Νικ. Γερμανού, η Λεωφόρος Στρατού μπροστά από το Βελλίδειο και η Αγγελάκη.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών αυτή την ώρα πραγματοποιούν χαιρετισμούς από εξέδρα που έχει στηθεί έξω από τη ΔΕΘ. Γίνονται διαβουλεύσεις ώστε τα τρακτέρ να αποχωρήσουν από το οδόστρωμα, ωστόσο, αυτή την ώρα δεν είναι σαφές πότε αυτό θα είναι δυνατό.

Το κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει παραλύσει, με μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα και εγκλωβισμένους οδηγούς τόσο στην είσοδο από το Λιμάνι, όσο και στην είσοδο προς το κέντρο από την Βασιλίσσης Όλγας.

Δείτε βίντεο από τα τρακτέρ στο Λευκό Πύργο και στην νότια πύλη της ΔΕΘ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απωλέσει
Επισκέφθηκε το λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου έχει τεθεί σε πιλοτική εφαρμογή η χορήγηση βίζας με διαδικασία express για επισκέπτες από Τουρκία
Μητσοτάκης από Λέσβο: Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απωλέσει
Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια – Τι είπε για τις προσπάθειες να «πετάξει» από πάνω της τον τίτλο της όμορφης
Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)