Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Βρες θέσεις εργασίας στο Αριστοτέλειο και στο ΑΤΕΙ-Θ

Δείτε τις προκηρύξεις στην εφημερίδα «Τύπος Θεσσαλονίκης»

Νέες θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα της Θεσσαλονίκης. Ολόκληρες τις προκηρύξεις με όλα τα απαραίτητα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στην εφημερίδα «Τύπος Θεσσαλονίκης» που κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη (8/2) στα περίπτερα της πόλης (σ.σ. μόλις με 0,50 λεπτά).

Δείτε ποιους αφορούν οι θέσεις εργασίας.  

Η Συνέλευση του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών  της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αποφάσισε την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού δύο (2) άτομα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αποφασίζει την προκήρυξη της παρακάτω θέσης Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.), ως εξής: ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. ΤΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΤΟΜΕΑΣ: EΠΙΣΤΗΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

Άλλες θέσεις εργασίας στον «Τύπος Θεσσαλονίκης» σήμερα στα περίπτερα της πόλης.

Η Συνέλευση του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με έδρα τις Σέρρες της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αποφάσισε την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού δύο (2) άτομα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε να προβεί στην συμπληρωματική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη έκτακτου διδακτικού προσωπικού, με σκοπό την κάλυψη των εκπαιδευτικών και διδακτικών του αναγκών.

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Πελοποννήσου, προκηρύσσει την πλήρωση της παρακάτω θέσης  Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.): ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΝΩΝ. Μία (1) θέση  Καθηγητή (πρώτης βαθμίδας) με γνωστικό αντικείμενο    «Αναπτυξιακοί θεσμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί