Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ο τρίτος δρόμος που θα «ανοίξει» στις 11/2!

Μετά την Δελφών και την Μοναστηρίου

Και τρίτος δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία την ερχόμενη Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου από το Μετρό Θεσσαλονίκης. Οι λαμαρίνες έχουν ήδη φύγει από τη Δελφών και την Μοναστηρίου και πλέον αποδίδεται πλήρως σε κυκλοφορία και η Κ. Καραμανλή στο ύψος του Σταθμού «Παπάφη».

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, κ. Γιάννης Μυλόπουλος, «Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 απομακρύνεται πλήρως η εργοταξιακή εγκατάσταση του Μετρό και αποδίδεται σε κανονική κυκλοφορία η λεωφόρος Κ. Καραμανλή με 3 λωρίδες ανά κατεύθυνση, στο τμήμα μεταξύ των οδών Παπάφη και Κορυτσάς.

Επιπλέον, αύριο, Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018 θα εφαρμοσθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του σταθμού «Φλέμιγκ»: Η κυκλοφορία επί της οδού Δελφών μετατοπίζεται δυτικότερα μεταξύ των οδών Εκάβης και Φλέμινγκ, με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση (όπως γίνεται μέχρι τώρα)και αποκαθίσταται η σύνδεση με τις οδούς Στρατηγού Καλλιδοπούλου και Φλέμιγκ. Αποδίδεται στη κυκλοφορία τμήμα της οδού Αλεξάνδρου Φλέμινγκ μεταξύ των οδών Δελφών και Ροστάν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Euro 2024: Χωρίς Έλληνα διαιτητή η τελική φάση
Ανακοινώθηκε η λίστα των διαιτητών της UEFA για τους αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος - Δεν υπάρχει κάποιο ελληνικό όνομα
Euro 2024: Χωρίς Έλληνα διαιτητή η τελική φάση