Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πάμε σινεμά με 1 + 1 εισιτήριο δωρεάν!

Κουπόνι «Σινέ Βακούρα» στην εφημερίδα «Τύπος Θεσσαλονίκης»

Ο «Τύπος Θεσσαλονίκης» σας πάει σινεμά σε συνεργασία με το «Σινέ Βακούρα»! Αγοράστε και αύριο, Σάββατο 17/2, την εφημερίδα «Τύπος Θεσσαλονίκης», μόλις με 0,50 λεπτά, και βρείτε το κουπόνι για 1 + 1 εισιτήρια στο «Σινέ Βακούρα» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Με το κουπόνι που θα βρείτε στην εφημερίδα «Τ.Θ.», που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα της Θεσσαλονίκης, αγοράζετε ένα εισιτήριο στο «Σινέ Βακούρα» και αποκτάτε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. 

Εσείς πολύ απλά πηγαίνετε στο σινεμά με την παρέα σας και παίρνετε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προσφορά ισχύει για όλες τις προβολές από 16/2 έως 23/2.

The Shape of Water στο Σινέ Βακούρα

Να σημειωθεί πως το αριστούργημα του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο «The Shape of Water» προβάλλεται από σήμερα στο Cine Βακούρα στις 19:00 & 21:30. Με 13 Υποψηφιότητες για Όσκαρ, 2 Χρυσές Σφαίρες, Χρυσός Λέοντας Φεστιβάλ Βενετίας και διακρίσεις στις περισσότερες επιτροπές Βραβείων το The Shape of Water είναι η ταινία της χρονιάς.

Ένα εξωπραγματικό παραμύθι που εξελίσσεται με φόντο τον Ψυχρό Πόλεμο στην Αμερική του 1962. Η Ελάιζα (Σάλι Χόκινς) είναι εγκλωβισμένη σε μια απομονωμένη ζωή, στο κρυμμένο κυβερνητικό εργαστήριο υψηλής ασφάλειας όπου εργάζεται. Η ζωή της, όμως, αλλάζει οριστικά όταν η ίδια και η συνάδελφός της, η Ζέλντα (Οκτάβια Σπένσερ) ανακαλύπτουν ένα αυστηρά απόρρητο πείραμα μ’ ένα αμφίβιο πλάσμα από τον Αμαζόνιο, το οποίο η Ελάιζα θα συμπονέσει και θα αγαπήσει.

Επίσης προβάλλονται

Οι Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ,στο Μιζούρι

Τα αστέρια δεν πεθαίνουν στο Λίβερπουλ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ