Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σ.Φ ΠΑΟΚ Σταυρούπολης: Δεν επιτεθήκαμε εμείς στους φιλάθλους της Προοδευτικής Τούμπας

"Είναι ένα συμβάν το οποίο δεν μας εκφράζει ιδεολογικά" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση

Ανακοίνωση με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Σταυρούπολη, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα των Ελπίδων Σταυρούπολης με την Προοδευτική Τούμπας, εξέδωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σταυρούπολης.

"Το γεγονός που διαδραματίστηκε στη Σταυρούπολη στον αγώνα Ελπίδων Σταυρούπολης με την Προοδευτική Τούμπας ήταν ένα συμβάν που δεν μας εκφράζει ιδεολογικά σαν μέλη του συνδέσμου. Παρόλα αυτά τονίζουμε πως όποιος προσπαθήσει να μας συνδέσει με το γεγονός αυτό από κάθε κομματική τάξη με μεγάλη μας χαρά θα μας βρει μπροστά του...", τονίζει ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σταυρούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΩΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΑΞΕΙΣ,ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ...

ΥΓ. 28 Φλεβάρη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παλατάκι".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ