Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη για τη σύλληψη διακινητών αλλοδαπών

Μετέφεραν 6 αλλοδαπούς σε Ι.Χ.– Έπεσαν σε μάντρα προσπαθώντας να αποφύγουν την αστυνομία

Συνελήφθησαν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δύο αλλοδαποί, ηλικίας 39 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για τα αδικήματα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα και της απείθειας.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (21-02-2018) στο Καλοχώρι, εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 39χρονο και συνεπιβάτη τον 46χρονο συνεργό του, στο οποίο το πλήρωμα του περιπολικού πραγματοποίησε σήματα στάσης προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος.

Ο οδηγός του οχήματος δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα προσέκρουσε σε μάντρα ιδιωτικής εταιρείας και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έξι (6) αλλοδαποί, οι οποίοι όπως προέκυψε απο την αστυνομική έρευνα, κατέβαλαν χρηματικό ποσό για τη μεταφορά τους από την Θεσσαλονίκη στη Σερβία.

Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα ως μέσο μεταφοράς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απωλέσει
Επισκέφθηκε το λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου έχει τεθεί σε πιλοτική εφαρμογή η χορήγηση βίζας με διαδικασία express για επισκέπτες από Τουρκία
Μητσοτάκης από Λέσβο: Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απωλέσει
Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια – Τι είπε για τις προσπάθειες να «πετάξει» από πάνω της τον τίτλο της όμορφης
Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)