Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συναγερμός για αγνοούμενη φαρμακοποιό στη Θεσσαλονίκη

Η γυναίκα αγνοείται από την περασμένη Τρίτη

Την υπόθεση μίας αγνοούμενης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», χθες το βράδυ.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr «Φωτιά πήρε το τηλεφωνικό κέντρο του «Τούνελ» για τον εντοπισμό μιας αγνοούμενης μητέρας στη Θεσσαλονίκη.

Άμεσα δόθηκε σήμα σε όλη την πόλη για να βρεθεί η ταλαιπωρημένη από προβλήματα υγείας Βασιλική Κοσμίδου 56 χρόνων, που  χάθηκε το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου, από την περιοχή της Σταυρούπολης.

Μέσω της εκπομπής ενημερώθηκαν όλοι οι οδηγοί ταξί της Θεσσαλονίκης και σύντομα εντοπίστηκε εκείνος που τη μετέφερε από την οδό Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη στην Αριστοτέλους.

Πληροφορίες που έφτασαν στο τηλεφωνικό κέντρο έκαναν λόγο για μια γυναίκα που της έμοιαζε και κινείτο στους άστεγους της ίδιας περιοχής.

Φίλοι εθελοντές βγήκαν στους δρόμους μες στη νύχτα για να βοηθήσουν.  Το νέο της εξαφάνισης έφτασε από το «Τούνελ» ως τα νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας αλλά και σε ευαίσθητες υπηρεσίες όπου η κινητοποίηση ήταν άμεση.

Η κόρη της που ζει στο Λονδίνο παρακολουθούσε τη ζωντανή έρευνα μέσω σύνδεσης με Skype.

Εκτός από τους φίλους εθελοντές, στους δρόμους βγήκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και  της Άμεσης Δράσης.Έψαξαν στο κέντρο της πόλης, στον επιβατικό σταθμό του ΟΣΕ και σε μέρη όπου βρίσκουν καταφύγιο άστεγοι.

Το αποτέλεσμα όμως μέχρι την ώρα που έσβησαν τα φώτα στο «Τούνελ», ήταν αρνητικό.

Η Βασιλική Κοσμίδου, μετακόμισε πρόσφατα στην Ελλάδα από το Λονδίνο όπου εργαζόταν, μετά από ένα σοκ που υπέστη στην προσωπική της ζωή.

Η αγνοούμενη φαρμακοποιός νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Σταυρούπολης, αλλά προέκυψε μια διαφωνία με τον ιδιοκτήτη και την έβγαλε έξω παράτα εμφανή προβλήματα υγείας.

Στη συνέχεια την είδαν να κρατάει μια μωβ βαλίτσα, να μπαίνει σε ένα ταξί και να απομακρύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο διαμέρισμα άφησε όλα της τα πράγματα.

Η αγνοούμενη μητέρα είναι εμφανώς αδυνατισμένη, περίπου 45 κιλά. Έχει ύψος 161, και όταν χάθηκε φορούσε μακρύ μαύρο μπουφάν, γκρι παντελόνι, γκρι παπούτσια και κρατούσε μια μπλε τσάντα.

Πηγή: anikolouli.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
H απόσταση μεταξύ τους έφτασε στο 1,5 μέτρο - Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 24 φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο νόμιμο ύψος για τις...
Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο