Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Πιθανά… χιόνια και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Τι αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος για την ερχόμενη Δευτέρα

Νέα ανάρτηση έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου σχετικά με την επιδείνωση του καιρού την ερχόμενη Δευτέρα. Όπως είναι γνωστό και από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αύριο και μεθαύριο θα υπάρξουν έντονα καιρικά φαινόμενα με καταιγίδες και χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Ο Σ. Αρναούτογλου συνεχίζοντας την πρώτη του ανάρτηση για πιθανή χιονόπτωση στη Θεσσαλονίκη (δείτε ΕΔΩ) αναφέρει πως πλέον είναι ακόμη πιο πιθανό να δούμε χιόνια στο κέντρο της πόλης!

Διαβάστε την ανάρτηση του Σ. Αρναούτογλου.

«Χιονόπτωση και στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Δευτέρα;

Φίλες και φίλοι!

Σε συνέχεια του μηνύματός μου από την περασμένη Πέμπτη όπου αναφέρθηκα στην πιθανότητα χιονόπτωσης και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την ερχόμενη Δευτέρα 26/2, όχι μόνο τελικά δεν έχει αλλάξει κάτι σ' αυτό αλλά σύμφωνα και με τα σημερινά, τελευταία προγνωστικά στοιχεία συνεχίζει να υπάρχει και μάλιστα ενισχύεται αυτή η πιθανότητα για χιόνι και στο κέντρο της πόλης! 

Προσοχή όμως χρειάζεται γενικά στη Μακεδονία και τη Θράκη την ερχόμενη Δευτέρα καθώς πυκνές δείχνουν να είναι οι χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας ενώ υπάρχει πιθανότητα για νέες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις και την Τετάρτη!

Για ότι νεότερο θα υπάρξουν συνεχείς λεπτομέρειες φυσικά και μέσα από τη σελίδα μου». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Τι προβλέπεται σε απόφαση από τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εργασίας
Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης