Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οπαδοί ΠΑΟΚ: Έρχονται 2 μεγάλα συλλαλητήρια – Όλο το ψήφισμα (Video)

Όλο το ψήφισμα – ανακοίνωση που έδωσαν στην ΕΡΤ3

Ανακοίνωση κατά πάντων από τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ, με αφορμή την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Δικέφαλο με αφαίρεση τριών βαθμών και τιμωρία της Τούμπας.

Συγκεκριμένα στην ΕΡΤ3 βρέθηκαν σήμερα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αφορμή την πρωτόδικη απόφαση της τιμωρίας του Δικεφάλου και μέσω παρέμβασης που έκαναν, αναγνώστηκε κείμενο αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις τους.

Όπως τόνισαν μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στις 08 Μαρτίου, πορεία στο γήπεδο ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ τόνισαν πως οι επαρχιακοί σύνδεσμοι των "ασπρόμαυρων", θα εκδράμουν κανονικά την προσεχή Κυριακή. Αναλυτικά το ψήφισμα-ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ:

«Το μεγαλύτερο αθλητικό σκάνδαλο όλων των εποχών ολοκληρώθηκε με την απόφαση που έβγαλε στις 5/3/2018, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο και η δικαστής Μαρία Σκολαρίκη που ήταν η προεδρεύουσα στην υπόθεση της εκδίκασης. Σύμφωνα με την απόφαση, το ματς, που δεν ξεκίνησε ποτέ, κατοχυρώνεται 0-3 υπέρ της ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης και ο ΠΑΟΚ τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων ευρώ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο αγώνων χωρίς θεατές.

Μιλάμε για σκάνδαλο γιατί κάθε λογικός άνθρωπος σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αφρική, Αμερική και Αυστραλία που είδε το οπτικοακουστικό υλικό από την κακοπαιγμένη παράσταση του ατόμου που παριστάνει τον προπονητή του Ολυμπιακού και τους γνωστούς καραγκιοζοπαίχτες Καραπαπά και Θεοδωρίδη κατάλαβε ότι μιλάμε για το θέατρο του αιώνα. Η συγκεκριμένη παράσταση, πριν βγει η απόφαση του δικαστηρίου, πρόλαβε να γίνει ειρωνικό άρθρο σε ξένες ιστοσελίδες, σάτιρα σε εγχώριες τηλεοπτικές εκπομπές και αιτία γέλιου για όλη την ανθρωπότητα, κάτι το οποίο, προφανώς, δεν αντιλήφθηκε η κυρία Σκολαρίκη και οι υπόλοιποι δικαστές.

Υπεύθυνοι για τον παραλογισμό, είναι άνθρωποι και φορείς που με τις αποφάσεις τους εξοργίζουν και τον πιο μετριοπαθή οπαδό του ΠΑΟΚ:

-) Η Μαρία Σκολαρίκη που παραδέχτηκε ότι ζήτησε συμπληρωματική έκθεση από τον διαιτητή Αλέξανδρο Αρετόπουλο, επειδή δεν έφταναν αυτά που έγραφε το φύλλο αγώνα για να δικαιολογήσουν μία τόσο βαριά τιμωρία.

-) Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος που αυτοαναιρέθηκε μέσα σε πέντε μέρες.

-) Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου που εξέτασε τον προπονητή του Ολυμπιακού και έβγαλε την παρακάτω επιστημονικότατη διάγνωση που δεν θα έβγαζε ούτε ο Τσουκαλάς “διακριτή, κάκωση προσώπου (θλαστική εξοίδηση του άνω χείλους του στόματος αριστερά και επιπολής τραύμα του βλεννογόνου του άνω χείλους του στόματος αριστερά, σε έδαφος εξοίδησης/εκχύμωσης), με αναφερόμενο άλγος κεφαλής, άλγος αυχένα και άλγος κροταφογναθικής άρθρωσης.

-) Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους που έδωσε εντολή κλινικής εξέτασης του ετοιμοθάνατου ηθοποιού.

-) Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο που έκρινε ότι χρήζει νοσηλείας ο ηθοποιός.

-) Τα ΜΜΕ που προεξοφλούσαν σκληρή τιμωρία του ΠΑΟΚ και εξόντωση του ατόμου που τόλμησε να πετάξει ένα ανοιχτό ρολό χαρτιού.

Όσοι νομίζανε ότι η Ελλάδα είναι μία κανονική χώρα όπου οι νόμοι ισχύουν για όλους και όλοι έχουν δικαίωμα στην επιτυχία, αν και εφόσον την αξίζουν, ας αλλάξουν πλευρό για να μην πιαστούν. Ο δικαστής της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ κ. Δημήτρης Σκουτέρης που πρόκειται να εκδικάσει ουσιαστικά την τελεσίδικη απόφαση πρόσφατα ανέφερε απειλές σε βάρος της ζωής του και της οικογένειας του. Είναι ξεκάθαρο ότι οι 3 αδίστακτοι των Αθηνών είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να μην χάσουν αυτό το πρωτάθλημα. Η μαφία του παρακράτους του εμπόρου ηρωίνης και του λαθρέμπορου καυσίμων έχει επιρροή σε στελέχη της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, σε ΜΜΕ, στο δικαστικό σώμα μέχρι και στην αστυνομία Θεσσαλονίκης. Το τελευταίο διάστημα συνέβησαν εκρήξεις, εμπρησμοί, εκβιασμοί, απειλές, ξυλοδαρμοί κλπ σε δικαστές, παράγοντες, διαιτητές δημοσιογράφους κλπ. Βλέπουμε λοιπόν ότι η ανίερη συμμαχία των κοκκινοκίτρινων δεν διστάζει να φτάσει στο έγκλημα για να διατηρήσει τα κεκτημένα του. Όπως έχει δείξει η πορεία της υπόθεσης του Noor1 (που φέρεται να εμπλέκεται ο κ. Μαρινάκης) με τους δυο τόνους ηρωίνης και τους 8 νεκρούς μάρτυρες το παρακράτος δεν έχει όρια. Από την άλλη μεριά τα πράγματα ίσως να είναι και χειρότερα. Ο λαθρέμπορας καυσίμων είναι ο μόνος άνθρωπος στην Ελλάδα που παραγράφηκαν αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος λόγω αναβολών επί 12 έτη. Ο συγκεκριμένος για όσους δε γνωρίζουν δεν έχει αφήσει διαιτητή, δικαστή, παράγοντα που να μην τον έχει απειλήσει προσωπικά προκειμένου το αεκάκι της β-γ εθνικής να πάρει ένα πρωτάθλημα από το πουθενά που προφανώς και δεν της ανήκει. Όλη τους αυτή είναι η μαφία που για δεκαετίες λυμαίνεται τη χώρα εις βάρος του Ελληνικού λαού, έχει διαβρώσει το χώρο του αθλητισμού και μέσω αυτού ασκεί πολιτική επιρροή για να εξασφαλίσει την επιβίωση της. Τα παραμύθια που λέγανε επί δεκαετίες για ένα δυνατό ΠΑΟΚ που θα βοηθήσει την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι για τους αφελείς. Η σκληρή πραγματικότητα μας διδάσκει πως όταν κατάλαβαν ότι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους δεν έχουν ελπίδα, τότε επέλεξαν τους θεατρινισμούς, τα δικαστήρια, το παρασκήνιο, τις απειλές-εγκληματικές ενέργειες και τα περιβόητα κονέ. Μέσα σε λίγες μέρες οι πράσινοι έγιναν κόκκινοι, οι κόκκινοι έγιναν κίτρινοι και εμείς έχουμε χάσει το μέτρημα από τις συνεχόμενες αλλαξοκωλιές σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρουμε αν μιλάμε για 3 ομάδες ή για μία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρόκληση της ελληνικής δικαιοσύνης δεν θα περάσει έτσι. Απευθυνόμαστε στον κόσμο που αγάπησε παράφορα σε κάποια φάση της ζωής του τα 4 γράμματα, το ασπρόμαυρο χρώμα και το ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ: Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε τι εστί ΠΑΟΚ. Τώρα που ξέρουμε τους εχθρούς μας, ήρθε η ώρα να μετρηθούμε και να δούμε πόσοι είμαστε στην πραγματική ζωή. Όχι στα ραδιόφωνα και στο ίντερνετ, άλλα στους δρόμους και όπου αλλού χρειαστεί. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν ούτε φίλοι, ούτε συμπαθούντες, ούτε “ναι μεν, αλλά..”. Υπάρχουν μόνο συναγωνιστές.

Καλούμε όλους τους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες, την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, το ΤΑΠ, τους παλαίμαχους αλλά κυρίως το λαό αυτής της ομάδας από τον οποίο και γίναμε ΠΑΟΚ στη μεγάλη συγκέντρωση στην Καμάρα την Πέμπτη 8/3 στις 6.00 το απόγευμα μια μέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης. Θεωρούμε δεδομένη και αυτονόητη τη δικαίωση στην επιτροπή εφέσεων και πιστεύουμε πως το ματς της Κυριακής που ουσιαστικά κρίνεται το πρωτάθλημα θα γίνει με κόσμο. Επίσης αναμένουμε εναγωνίως τον ορισμό του αγώνα με τις χολιγουντιανές θεατρίνες. Οι αγώνες θα είναι καθημερινοί και άπαντες θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι. Την Κυριακή 11/3 διοργανώνουμε συλλαλητήριο στις 2.00 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους από όπου θα ακολουθήσει και πορεία προς το γήπεδο. Ανεξαρτήτως του αν έχει βγει η απόφαση οι επαρχιακοί σύνδεσμοι θα εκδράμουν κανονικά και όλα θα είναι έτοιμα για το σημαντικότερο ματς των τελευταιών δεκαετιών

Ο αγώνας συνεχίζεται....

ΥΓ: Καμιά Ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη

ΥΓ2: ελλάς, ελλάς η χώρα της π.......ς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ